Alessandro Safina va fi acompaniat de 55 de instrumentiști din cadrul Orchestrei Simfonice București, pentru spectacolul „Canzoni D’Amore” (17 februarie)

0
47

Piese cunoscute precum „Luna”, „Incanto”, „Insieme a te”, dar și melodii clasice americane și cea mai recentă compoziție a sa, „Mare Mare”, toate se vor regăsi în concertul special pe care Alessandro Safina îl va susține la București, pe 17 februarie, la Sala Palatului. În cadrul spectacolului „Canzoni D’Amore”, artistul va fi acompaniat pe scenă de nu mai puțin de 55 de instrumentiști din cadrul Orchestrei Simfonice București.

Conceput pentru a sărbători iubirea, spectacolul „Canzoni D’Amore” va cuprinde peste 20 de piese, împărțite într-un program concept pentru a acoperi atât repertoriul clasic, cât și pe cel pop. Spectatorii care vor pătrunde în lumea lui Alessandro Safina vor avea parte de interpretări emoționante ale unor piese importante din cariera artistului, precum „Luna”, „Incanto”, „Insieme a te”, „Fine non ha mai”. Spectacolul va conține și momente dedicate unor melodii celebre italienești, cum ar fi „Il Mondo”, „Parla più piano”, „Volare”, dar și unor clasice americane, ca „Moon River”, „My Way”, „Aranjunez”. Totodată, artistul va prezenta publicului din România și cea mai recentă piesă a sa, „Mare Mare”. Totul pe fundalul unic creat de instrumente precum viori, violoncel, trompete, chitare bass sau acustice și tobe, care vor asigura celor din sală o experiență muzicală unică.

Cu o carieră extraordinară în domeniul operei, Alessandro Safina a concertat cu casa închisă pe cele mai importante scene ale lumii. Una dintre cele mai cunoscute particularități ale artistului, este stilul său unic prin care a combinat muzica clasică cu cea pop pentru a crea un nou stil, „Pop Opera”. „Canzoni D’Amore” este cel de-al cincilea concert pe care Alessandro Safina îl susține la București.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului din 17 februarie pot fi achiziționate din rețeaua Eventim, aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here