Amintiri despre primele concerte rock în România, după Revoluția din 1989, depănate de Andrei Partoș

Interviu de Zoltan Varga publicat pe site-ul pressalert.ro

0
105

Primul concert rock din România de după Revoluția din 1989 a avut loc în 22 ianuarie 1990, sub genericul „București – Timișoara 22“, la Sala Polivalentă din capitală, unde un public numeros a participat la un eveniment memorabil.

Prezentatorul acestui veritabil maraton la care au cântat, printre alții, Iris, Compact, Holograf și trupele timișorene Pro Musica, Abra și Cargo a fost Andrei Partoș, cel care recunoaște că a fost unul din cele mai complexe evenimente din viața sa.

„Mi s-a părut normal să punctăm cum se cuvine axa libertății cu cele două orașe. A fost fantastic. O Polivalentă arhiplină, greu de ținut. Ionel Marchiș mi-a oferit, după mulți ani, înregistrarea pe care o găsiți undeva pe Youtube, dar și pe site-ul meu. Emoțional, a fost cel mai complex concert prezentat de mine vreodată. La acest eveniment a fost activ Ghighi Bejan (care a simțit nevoia unui discurs destul de lung în deschidere) și alți oameni de la B.T.T. care au contribuit la reușită“, ne-a declarat el.

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.pressalert.ro/2020/06/amintiri-despre-primele-concerte-rock-romania-dupa-revolutia-din-1989-depanate-de-andrei-partos/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here