ANALIA SELIS & MARIANO CASTRO în cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020 la Foisorul de lemn din Parcul Al.I.Cuza (IOR) (30 august)

0
113

„Dumnezeu este peste tot dar biroul il are in Buenos Aires” – obisnuieste sa spuna MARIANO CASTRO, cel dublu nominalizat la Premiile Latin Grammy (in 2009 si 2010) la categoria Cel mai bun album de tango, alaturi de grupul pentru care compunea, orchestra si interpreta in Argentina, Narcotango.

„Pana nu ajungi in Patagonia nu poti spune ca ai trait cu adevarat” – considera ANALIA SELIS, cea nascuta in Tucuman, Argentina si care si-a dus pana acum mai toti prietenii apropiati intr-o expeditie „la capatul lumii”.

Cum ambii au ales sa traiasca de cativa ani buni in Romania iar acest an al pandemiei i-a impiedicat sa isi reviziteze tinuturile natale, Stagiunea Muzicala Estivala 2020 le propune un „duel muzical” intre ritmurile tango-ului prin care Piazzolla sau Gardel au facut cunoscut in intreaga lume Buenos Aires-ul si  cele de folk traditional argentinian . Pe 30 august, de la ora 20.30, in Foisor de lemn din Parcul Al.I.Cuza (IOR).

Accesul publicului se face in intervalul orar 19.30 – 20.30, presupunand triajul observational si atribuirea celor 200 de tichete pentru locurile amenajate in deplina siguranta sanitara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here