Andreea Creţulescu, criză de nervi în direct la TV. Un invitat a fost dat afară din emisiune

0
473

Jurnalista Andreea Crețulescu, realizatoarea emisiunii ”Romania la raport”, de la Romania TV, a avut marti seara (19 august) o ieșire nervoasă, inacceptabilă pentru un moderator TV din Europa, dar acceptabilă pentru o țară atinsă de virusul otevismului (mai ales ca Dan Diaconescu îi e coleg de televiziune, mai nou, iar efectele se văd deja).

Incidentul constituie o premiera pentru emisiunile de dezbatere politica (nu si in cazul celor mondene), pentru ca s-a mai intamplat ca invitati nervosi si nemultumiti sa plece din platou in direct, dar pana acum nu a fost nimeni dat afara chiar de catre cel care il invitase la emisiune.
„Inadmisibil din punct de vedere etic. Au fost incalcate si reglementarile legale din audiovizual. Voi sesiza Consiliul”, a anuntat pe Facebook Valentin Jucan, membru in Consiliul National al Audiovizualului.
Andreea Cretulescu, realizatoarea emisiunii Romania la raport si-a iesit din fire in momentul in care deputatul PNL Mihaita Calimente a continuat disputa verbala pe care o avea cu un alt invitat, Niels Schnecker, desi moderatorul dorea sa schimbe subiectul.
„Dvs, la PNL, nu stiti sa respectati macar o simpla moderare. Adica cand intri in casa cuiva, macar respecti regulile casei. Asa m-a invatat pe mine bunica mea, de cand eram copil”, l-a admonestat Andreea Cretulescu pe deputatul PNL.
„Daca ala la care vii in casa te respecta. Dar daca ala te smechereste cand vii in casa si te intreaba cand vrea el, iti ia cuvantul cand vrea el… „, a replicat Calimente.
„Vi se pare ca va smecheresc? Asta inseamna moderare”, a raspuns jurnalista.
„…atunci mai sar si eu peste moderatorii de tipul asta, cateodata”, si-a continuat vorba Calimente.
„Va multumesc! Va rog frumos sa parasiti platoul! Acum! Acum! In casa mea, nu mai stati! Daca ne comportam in maniera asta nepoliticoasa… Unde e smecheria? Bunul simt nu are nicio legatura cu smecheria!”, a declarat Andreea Cretulescu, aratandu-i usa politicianului.
Deputatul liberal s-a ridicat si a plecat, acuzand-o pe jurnalista ca face „emisiuni partizane”.
 

UPDATE Andreea Crețulescu îi amintește lui Calimente că nu e la primul incident

Andreea Crețulescu a comentat miercuri pe Facebook incidentul de marți seară, aducându-i aminte lui Mihăiță Calimente că „nu e la primul incident”.
Constat ca momentul de aseara cu dl Calimente a generat multe dezbateri. Cred ca oricat de puternică devine lupta politică inainte unei campanii electorale, bunul simt nu trebuie abandonat. Stiu ca intrebarile jurnalistilor deranjeaza, stiu ca mulți politicieni nu au raspunsuri, că anumite subiecte și-ar dori să rămână îngropate pentru totdeauna, dar asta nu inseamna sa ne pierdem cei șapte ani de acasă. Cat despre dl. Calimente, sper sa afle si dansul ca respectul este o buna carte de vizita, cu atat mai mult cu cât nu este la primul incident.. Celalalt s-a soldat cu un apel la 112.:))))”, a scris Andreea Crețulescu pe Facebook, aducând aminte de un episod petrecut în luna februarie, când o dispută televizată Calimente-Aurelian Pavelescu s-a încheiat cu venirea Poliției (amănunte aici).
 
sursa: reportervirtual.ro şi b365.ro

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here