SCURTE, FOARTE SCURTE

0
16

man-watch-tvLa Kanal D am văzut la Știri numai bătăi, loviri, alergări. Textul era șocant. Au fost ciocniri mai teribile decât la Revoluție!!! Am zis că patronii fiind turci, n-au cum să știe ce a fost aici în 27 de ani, dar e rușinos…Asta e manipulare ordinară! Apoi un criminalist sau ce era, unul Ștefan, ne-a explicat că ultrașii nu au fost dirijați, trimiși de nimeni. Erau ei, așa, de la natură, organizați și apți de spart un miting pașnic. Omul a avansat ideea că provocarea venea de la jandarmi…Eu cred că jandarmii s-au făcut că intervin o vreme, pentru a da o imagine cît mai dramatică cu putință…Pompierii n-au stins focuri, iar dintre cei 80-90 de reținuți nu cred că vor fi mai mult de 5 arestați…probabil niciun condamnat! De aici ideea că totul a fost regizat, dar nu de servicii, nici de manifestanți…Aveți răspunsul în declarațiile doamnei Carmen Dan, de la Interne! Care a fost miza? Dispersarea manifestanților! Și s-a reușit!
L-am văzut ieri pe M. Șumudică la DigiSport. Era conferință de presă. Adică spațiul ideal pentru a spune ce dorești. Nu la telefon cu prietenii lui de șpriț. Supărat, bosumflat, revoltat. A refuzat mai multe întrebări. Deranjat că nu e apreciat cum se cuvine, nu știu de cine. A tot spus că pleacă de la Astra. Dacă n-a făcut-o, atunci să respecte regula jocului. A subliniat că e într-o situație delicată. Nu vreau să comentez mai mult, zicea…Nu știe câte echipe românește vor mai ajunge în primăvara europeană în ultimii ani…e corect! Tot nu se justifică atitudinea de sictir față de presa locală, sau ce era acolo.
Aseară am avut surpriza să-l aud pe G. Becali (la Ralitatea TV) cu un discurs coerent despre problema străzii, a ordonanței, a urmărilor economice. A dat exemplu concret cum a pierdut o afacere de milioaane din cauza instabilității politice actuale!
Azi am văzut-o pe Andreea Talmazan la A3 invitată în emisiunea moderată de vijelioasa Maria Coman (ea nu poate vorbi  normal, ci doar țipând). Se părea că se va vorbi despre gândurile celor din stradă. Cei doi băieți din studio, alături de prietena Andreea, s-au străduit să exprime clar că soluțiile sunt la Putere, nu la manifestanți, dar Maria Coman se făcea cu nu înțelege. I-a întrerupt de trei ori, apoi , fără mulțumiri, i-a trimis acasă! Se poate spune că A3 nu are deschidere față de tinerii din stradă? Nu! 
Am rămas marcat de felul în care a reacționat Dragnea la întrebarea legată de interviul acordat unui radio elvețian. A spus că lupta anticorupție este un bullshit, dar apoi a afirmat că vorbele au fost rearanjate ca să pară că ar fi spus așa ceva. Jurnaliștii, prezenți ieri la conferința de presă, au rămas blocați. Am ascultat și eu secvența. Este vocea lui și nu există niciun trucaj…Nu mi-a prăcut cum premierul Grindeanu l-a ironizat pe demisionarul Jianu. Azi, se pare că guvernul mai pierde un ministru din motive de incompatibilitate.
Adrian Ungur a obținut primul punct pentru România în partida cu Belarus din Cupa Davis! (DigiSport). Înaintea partidei de dublu este 1-1.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here