AȘA DISTRUGI UN BRAND PUTERNIC! 3.06.

0
122

  • Se tot discută fazele din finalului unui meci de fotbal din Liga a 4-a în care CSA Steaua a pierdut calificarea în Liga a 3-a, sau accesul la baraj! Suporterii, iubitorii de ”adevărata Steaua” i-au dezbrăcat de tricouri pe jucători, i-au înjurat, i-au amenințat. Am văzut secvențe greu de imaginat într-o competiție civilizată, fie și de categorie inferioară. Lăcătuș, Iovan, două simboluri autentice, au demisionat. Proiectul născut de creierul bolnav al lui Talpan, înfăptuit de Ministerul Apărării, a dus la distrugerea unui mare brand al fotbalului nostru. Chiar și așa, FCSB s-a clasat de 4 ori pe locul doi în prima ligă, adică diferența față de palida copie militară (bugetară) este imensă. Helmuth Duckadam (simbol și esență a succesului din 1986, acum președinte de imagine la FCSB) a spus bine că nu are încredere în acest proiect și că ar vrea să afle cine se află în spatele lui Talpan, cine și-a dorit să spulbere un nume atât de iubit în țară, dar și de către românii din întreaga lume.

Becali se bazează în continuare pe rugăciuni, pe credință, în obținerea performanțelor . ”O rugăciune face cât o mie de fotbaliști”. Probabil că nu va lua titlul nici la anul, dar se bucură că Dinamo e pe locul 9!

 

https://www.sport.ro/liga-1/csa-steaua-buget-de-20-de-milioane-pe-an-pentru-toate-sectiile-cat-a-cheltuit-sectia-de-fotbal-in-cei.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here