Baricada FOLK la Brezoi 18-19-20 iunie 2021

0
316

Baricada FOLK 54 la Brezoi 18-19-20 iunie 2021„Ce bine că sunteți, ce mirare că suntem” împreună! ?️ Pre register pe iabilet.ro: https://www.iabilet.ro/bilete-baricada-folk-54-brezoi-2021-62413 18-20 Iunie, BARICADA FOLK Brezoi 2021, la Live Music Summer Camp Brezoi.

Vor urca pe scenă: Mircea Baniciu, Adrian Bezna, Cătălin Stepa, OCRU(Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu), Nicu Zotta, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Alifantis & Zan, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Emeric Imre, Marius Bațu, Maria Gheorghiu, Andrei Păunescu și trupa Totuși, Magda Puskas și Rareș Suciu, Fără Zahăr- Bobi Dumitraș și Bobo Burlăcianu, Radu Gheorghe, Daniel Iancu, Cosmin Vaman și trupa SPAM, Sunt un Frate tânăr – Dorin Andone, Teo Boar și Vlady Cnejevici, Folk Frate, Marius și Tatiana Ojog, Claudia Șerdan și Eugen Mihăescu, Ovidiu Niculescu, Marius Matache, Cristi Dumitrașcu. TBA!

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK, România FOLK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi. Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long.

Brezoi, Vâlcea, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat

Brezoi, Vâlcea, România 18-19-20 iunie 2021, „Summer Camp Brezoi”, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de frumos, de munte și aer curat! Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii.
· 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor.
· Concerte în fiecare weekend · Zonă de camping pentru corturi și rulote. · Zonă de plajă pe malul râului Lotru.
· Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport, Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.

LIVE MUSIC Summer Camp Brezoi

Cea mai curajoasă stagiune muzicală din România! Aflat la a doua ediţie, proiectul reunește, într-un peisaj de poveste, artiști recunoscuţi pe plan naţional, oameni iubitori de cultură și pasionaţi de natură. Publicul experimentează un concept unic, luând contact nu doar cu nume sonore, ce abordează întregul spectru al genurilor muzicale de calitate, cât și cu o nouă zonă turistică neexploatată.
Scenă în aer liber Desfășurat într-un amfiteatru natural, cu un peisaj fantastic, înconjurat de munţii străbătuţi de râul Lotru, Live Music Summer Camp Brezoi oferă, mai mult decât concertele cu nume sonore, o importantă dimensiune socio-culturală prin care Brezoiul devine un reper unic în arhitectura turismului cultural din judeţul Vâlcea și nu numai.
Publicul are ocazia de a descoperi o zonă turistică de excepţie, neexploatată, unde Summer Camp a construit un lifestyle de promovare și valorificare a obiectivelor de interes turistic, a producătorilor locali și antreprenoriatului cultural prin entertainment integrat ecologic regiunii Văii Lotrului.
Cu derulare recurentă, pe durata întregii veri, Live Music Summer Camp Brezoi a fost în 2020 singura alternativă calitativă consecventă a peisajului muzical românesc, reunind 315 artiști, promovând atât pe cei consacraţi pe plan naţional, cât și noi exponenţi ai muzicii de nișă din România.
Siguranţă și Sănătate Summer Camp oferă condiţii excelente de camping pentru corturi și rulote, cu locuri de joacă pentru copii, iluminat nocturn, toalete și dușuri, posturi de curent, curăţenie și pază 24/7. Locaţia permite pe deplin respectarea condiţiilor de distanţare socială – suprafaţă de 10.000 metri pătraţi.

Despre Live Music Summer Camp Brezoi

Respectarea tuturor măsurilor de prevenţie impuse de pandemia SARS COV 2: termoscanare, distribuire și supraveghere utilizare măști și dezinfectanţi, anunţuri repetate privind măsurile de protecţie, măsurarea distanţei.
Live Music Summer Camp Brezoi s-a putut desfăşura pe toată durata verii 2020 şi nici un caz de ȋmbolnăvire nu a fost declarat ca având legătură cu aceasta, nici ȋn rândul organizatorilor, artiştilor, voluntarilor şi nici ȋn rândul spectatorilor, conform numeroaselor note de control emise de autorităţile abilitate.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here