BELCANTO / THE LUCIANO PAVAROTTI HERITAGE la Sala Palatului (22 octombrie 2017, ora 20.00)

0
66

Belcanto 28 martie 2017Gandit ca un musical care aduce un omagiu stilului „belcanto” in diferite forme muzicale, depaseste barierele temporale sau spatiale, marcand evolutia acestui stil in Italia si in lume.
Publicul este condus intr-o calatorie imaginara, care porneste din Florenta lui Lorenzo de Medici si Venetia lui Claudio Monteverdi pentru a ajunge pana in Londra lui Freddy Mercury, trecand prin creatiile marilor compozitori de opera (Verdi si Puccini), operetele austriece si franceze, musical-urile americane si succesele pop si rock europene. 100 DE MINUTE DIN MAREA MUZICA A LUMII, cu alte cuvinte.
Pe scena vor evolua 12 solisti dintre cei mai buni fosti elevi al lui Pavarotti, astazi solisti pe marile scene de opera ale lumii , alaturi de balerini si instrumentisti de exceptie.
Cel care s-a „incumetat” sa puna in scena acest spectacol grandios este nimeni altul decat Franco Dragone,  realizatorul primelor zece spectacole „Cirque du Soleil” sau al show-urilor Celine Dion din Las Vegas si Lido ( Paris).

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here