Încep înscrierile la Festivalul Flori de Mai de la Călărași

0
131

flori de mai 21 24 maiDevenit cel mai important festival-concurs muzical pe plan national, ”Flori de Mai” va avea și la ediția din 2015 (21-24 mai, Călărași) un trofeu demn de reputația câștigată, un automobil nou-nouț!  În plus, premii de zeci de mii de ron.
Concursul s-a dovedit în ultimii ani principala rampă de lansare a soliștilor newcommeri, dovadă că aici au cunoscut consacrarea ori au ajuns în finala multor spectacole de televiziune (”Vocea României”) mulți artiști. Asta pe fondul dispariției veteranului Festival muzical de la Mamaia.
Ajuns la ediția cu numărul XXV, ”Flori de Mai” 2015 se va desfășura atât în interiorul celei mai noi săli de teatru din România -”Barbu Știrbei”, cât și outdoor, pe platoul central.
Reîmprospătat și revigorat după două ediții în forță, critica pozitivă și ecoul avut pe plan national, i-a adus Festivalului ”Flori de Mai” locul pe care îl merita în clasamentele de specialitate, acela de cel mai important concurs de interpretare muzicală. Asta datorită implicării consiliului județean care susține asiduu festivalul emblemă al orașului”, susține Marius Gavrilă, manager Mix Music, realizatorul celor patru zile de concerte.
Proconsul, Direcţia 5, Marcel Pavel, Cleopatra şi Pavel Stratan, What s Up, Nicole Cherry, Matteo, Keo, Skizzo Skillz, Andreea Antonescu, Andreea Bălan, Mihai Trăistariu, Mihai Morar& Daniel Buzdugan (ZU TV, Antena Stars), dar și marele solist italian Francesco Napoli s-au numărat printre vedetele ce au animat anul spectacolul.
Fișele de concurs pentru soliștii care vor să intre în concurs se găsesc la adresa organizare1@gmail.com ori pe grupul Facebook ”Flori de Mai 2015” ( 21-24 mai a.c.) – Festival concurs national.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here