Best Bon Jovi Tribute cu “New Jersey” pe 17 septembrie la Hard Rock Cafe

0
21
bon jovi 17 septembrieJoi, 17 septembrie de la ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Café sa asculti cele mai bune hituri Bon Jovi alaturi de trupa italiana “New Jersey” in cadrul unui show spectacol: ”Best Bon Jovi Live Tribute”. Dupa showul sold out de la inceputul anului, italientii revin la Bucuresti sa umple Hard Rock Cafe-ul din nou.
BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe pentru o seară incendiară alături de trupa italiană “New Jersey”! Vino pe 17 septembrie să cântăm împreună “Bed Of Roses”, “Living On A Prayer”, “Keep The Faith”, “Blaze Of Glory”, “Runaway”, “It’s My Life”, “Always” şi multe alte refrene cu care Bon Jovi a cucerit topurile mondiale!
Activă din 2007, trupa NEW JERSEY este cotată drept cel mai fidel tribut BON JOVI din lume. Formaţia tribut originară din Italia este formată din muzicieni profesionişti, a căror misiune declarată este aceea de a aduce în faţa publicului aranjamentele orchestrale identice cu cele originale şi savoarea inconfundabilă a unui show BON JOVI. Din recuzita celor de la NEW JERSEY nu lipseşte nici celebra chitară cu grif dublu, care dă sonoritatea caracteristică piesei “Wanted Dead or Alive”.
La fiecare concert din Hard Rock Cafe te bucuri de reîntâlnirea cu legendele muzicii, într-o atmosferă unică. Artiştii preferaţi sunt chiar lângă tine, colecţia de suveniruri te poartă printre file din istoria rockului şi calitatea sunetului îţi oferă cea mai placută experienţă live.
Biletele pentru showul ”Best Bon Jovi Live Tribute” se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX,  reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale, biletele au următoarele preţuri:
– 55 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 39 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 39 de lei. În ziua evenimentului, biletele VIP cu loc în faţa scenei vor costa 60 de lei, iar cele cu acces general vor costa 45 de lei (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here