Matteo si Gabriel Cotabita au filmat videoclipul piesei “Ce zi linistita”

0
25

Matteo si Gabriel Cotabita 2015Matteo si Gabriel Cotabita au filmat videoclipul piesei “Ce zi linistita”, o coproductie Roton Music / MediaPro Music. Melodia la care cei doi artisti au inceput sa lucreze inca din toamna anului trecut a fost finalizata chiar cu putin timp inainte sa intervina problemele de sanatate ale lui Gabriel Cotabita.

Dragostea de viata, bucuria cu care trebuie intampinata fiecare noua clipa si relaxarea cu care poti trece chiar si peste momentele mai dificile fac parte din mesajul piesei “Ce zi linistita”. “Avem un dar atat de frumos dat de la Dumnezeu, viata, incat e pacat s-o traim cu tensiune”, spune Matteo. “Piesa are o stare foarte calma, pentru ca am fost foarte relaxat cand am gandit-o. Si, mai tarziu, Gabi mi-a impartasit starea cand am lucrat la ea. Mesajul de dupa versuri este sa fii relaxat si fara griji, pentru ca, din proprie experienta, stresul si incordarea nu te ajuta in rezolvarea niciunei probleme, iti ocupa prea mult spatiu de gandire!”, mai spune artistul.

Matteo a fost cel care l-a invitat pe Gabriel Cotabita sa colaboreze cu el pentru “Ce zi linistita”, iar inregistrarea care a avut loc acum cateva luni a fost o experienta memorabila pentru Matteo: “Am lucrat de parca eram colegi de studio de ani de zile, dar am invatat enorm de la el. Are o experienta in domeniul muzical de invidiat!”

“Am ramas uluit cat de repede a putut sa-si revina! Cata dragoste de viata sa ai incat sa revii la normal dupa astfel de probleme…sa fii ca nou!”, e de parere Matteo. Videoclipul “Ce zi linistita”, regizat de Bogdan Daragiu, ii proiecteaza pe cei doi artisti atat in ziua de astazi, cat si pe vremea in care erau copii, intr-o lume fara constrangeri, fara probleme de rezolvat la ore fixe, o lume a inocentei copilariei.

O prezenta pe care publicul o va recunoaste cu usurinta in videoclipul “Ce zi linistita” este Andreea Esca: “Am vrut amandoi sa iesim din tiparele clasice cu aceasta piesa. Andreea este probabil cea mai recognoscibila si calda voce a Romaniei care transmite si foarte mult optimism. Se potriveste perfect cu o zi linistita!”, mai spune Matteo.

Muzica: Matei – Anton Vasiliu, Gabriel Cotabita, Nicolae Stan, Radu Baisan
Text: Matei-Anton Vasiliu, Gabriel Cotabita
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here