Concert de nota zece cu Stela Enache: „Timişoara e un oraş mult mai curat decât Bucureştiul“

0
38

Stela Enache 2017Articol de Zoltan Varga publicat pe pressalert.ro
Stela Enache, una din cele mai cunoscute soliste de muzică uşoară din ţara noastră, a susţinut un recital extraordinar joi seara la Timişoara, artista reuşind să fie pe placul publicului care a urmărit concertul ei desfăşurat la Fratelli.
Desigur, una din piesele care a făcut furori la faţa locului, a fost celebra „Ani de liceu“, scrisă de Saşa Georgescu pe muzica regretatului compozitor Florin Bogardo, soțul artistei. Artista a fost extrem de volubilă și bine dispusă şi a amintit printre altele că este bănăţeancă. „Nu am mai fost demult la Timişoara, dar era o vreme în care veneam mult pe aici. Eu sunt bănăţeancă, din Reşiţa şi treceeam mult prin Timişoara când mergeam la Cluj la facultate. Timişoara e un oraş frumos, mult mai curat cu Bucureştiul. Mă bucur foarte mult pentru invitaţia de a cânta aici şi vă doresc tot binele din lume“, a spus artista.
Pe link găsiți articolul în întregime precum și video: http://www.pressalert.ro/2017/07/concert-de-nota-zece-cu-stela-enache-timisoara-e-un-oras-mult-mai-curat-decat-bucurestiul-video/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here