CRISTI IORGA PĂRĂSEȘTE TRUPA PACT

0
530

Anul 2014 a început cu schimbări în trupa PACT. Cristi Iorga, fratele lui Leo și toboșarul formației, a anunțat pe pagina de Facebook, că părăsete trupa, urmând să se stabilească în altă țară alături de familie. Cel care îi va lua locul în PACT este Cătălin Dalvarea, cu care Adrian Ordean și Leo Iorga au mai colaborat în Schimbul 3.
 
Cristi Iorga: „Anul 2014 a inceput cu o mare provocare pentru mine si familia mea, din motive personale am inceput un nou drum in viata, intr-o alta tara.
Multumesc tuturor celor ce ne-au fost si ne sunt alaturi. Doamne ajuta! Am tot respectul pentru fostii mei colegi din PACT si toata consideratia fata de cei cu care am cantat. Ma rog sa reusiti in tot ceea ce faceti. Multa sanatate si bafta”.
 
 
 
Adrian Ordean: „Dragi prieteni, vreau sa va informez ca anul 2014 incepe cu o schimbare de membrii in trupa PACT. Din data de 5 ianuarie 2014, noul tobosar al trupei noastre este un prieten mai vechi, cu care eu si Leo Iorga am cantat la Schimbul 3, CATALIN DALVAREA. Bine ai venit „Bibane”.”
 
 
 
 
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here