DIANA TUDOR (voce) & ALEX BURCA (pian) și LUIZA ZAN (Voce), MARIANO CASTRO (pian, chitara, orchestratii) si MUSE QUARTET vor susține recitaluri în cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2020 (5 și 6 septembrie)

0
104

Penultimul week-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2020 este unul de reverenta pentru artistii care au scris istorie muzicala si continua sa ii inspire pe interpretii de azi.

Astfel, sambata, 5 septembrie, de la aceeasi ora 20.30 – DIANA TUDOR (voce) si ALEX BURCA (pian) vor face o incursiune prin mostenirea lasata de Edith Piaf si rezonanta ei pe meleagurile noastre in recitalul intitulat „De la Paris la Micul Paris”.

Artistii nu sunt nici la prima colaborare, nici la prima tentativa de abordare a sansonetei frantuzesti sau corelarea ei cu boema bucuresteana interbelica. Dar revenirea in fata publicului dupa lunile de izolare ii incarca suplimentar cu pasiune pusa in acest demers.

Duminica, 6 septembrie, in Foisorul de lemn din Parcul IOR va rasuna IN PREMIERA IN BUCURESTI (dupa lansarea anul  trecut  la Castelul Bran si concertele  de la Filarmonica din Brasov si Ploiesti) proiectul vocal simfonic jazz tribut Nat King Cole, realizat la centenarul polivalentului artist american de LUIZA ZAN (Voce), MARIANO CASTRO (pian, chitara, orchestratii) si MUSE QUARTET.

O artista care canta cum respira (daca e vorba de registrul jazz, blues, gospel, swing), un compositor- orchestrator – interpret dublu nominalizat Latin Grammy Awards si un Quartet disputant de mai toti artistii romani pentru spectacolele lor “de Gala” sunt reteta perfecta pentru a incepe deja sa regretam ca se apropie de final Stagiunea Muzicala Estivala 2020.

Accesul publicului se face in intervalul 19.30-20.30, presupunand triajul observational si atribuirea celor 200 de tichete pentru locurile amenajate in deplina siguranta sanitara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here