Directia 5 prezinta concertul extraordinar Directia 5 Simphony, TE IUBESC (20 noiembrie)

0
38

Directia 5 TE IUBESCPe 20 noiembrie, Directia 5 lanseaza albumul „Te iubesc” printr-un concert alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti. 

Ne dam intalnire pe 20 noiembrie cu instrumentistii din Orchestra Simfonica Bucuresti pentru a crea o atmosfera emotionanta pe frontiera muzicii clasice cu muzica pop rock, ceva nou pentru noi si pentru publicul nostru. Ne-a venit ideea de a colabora cu Orchestra Simfonica Bucuresti intr-o zi fericita in care ne-am gandit… De ce nu? Sa ducem rafinamentul pana la capat. Repertoriul pentru seara din 20 noiembrie este ales cu grija astfel incat sa putem traversa momente importante din anul 1991 pana in 2015. Ii invitam pe oameni pe 20 noiembrie intr-o lume nebanuit de frumoasa in care Directia 5 promite ca nu va fi pierdere de timp”, a declarat Marian Ionescu.

In ceea ce priveste albumul “TE IUBESC”, liderul trupei Directia 5 a declarat: “Noi comentam albumul ca fiind o reusita si da, de 10 ori ne place mult ce am reusit sa inregistram in intervalul 2014- 2015. Este cum nu se poate mai bine si va invitam sa ascultati discul”, spune liderul trupei directia 5.

Pretul biletelor este:

Vip: 160 lei
Categ 1: 130 lei
Categ 2: 100 lei
Categ 3: 80 lei
Categ 4: 60 lei

 
Evenimentul este organizat de VreauBilet.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here