Fink, în premieră în România (4 februarie) – Detalii despre program!

0
25

Fin Greenall FinkFink va concerta maine, 4 februarie, in clubul The Silver Church din București.
Deoarece miercuri este zi lucratoare, vrem sa evitam situatiile in care programul de lucru al spectatorilor interfereaza cu ora inceperii concertului. Pentru o seara cat mai placuta, un acces facil si o experienta desavarsita a unui concert live, organizatorii, impreuna cu Managementul Fink au decis sa decaleze programul dupa cum urmeaza : accesul va incepe la ora 19:00, la ora 20:00 intra pe scena Douglas Dare iar la ora 21:00 ne intalnim cu Fink.
Fin Greenall ne va incanta cu vibe-ul revolutionar al unui blues minimalist intr-un show live ce reprezinta o creatie experimentala cu contraste maiestuase de tonuri timbrale in stil melancolic expuse cu ajutorul ritmurilor subtile de blues, funk si groove.
Spectatorii sunt rugati sa pastreze permanent biletele asupra lor. Dupa ce s-a facut accesul, spectatorii nu mai pot parasi incinta pentru a se reintoarce, decat daca isi achizitioneaza din nou bilet. Accesul cu urmatoarele obiecte este restrictionat: sticle,casti motociclist, bidoane de plastic, cutii de bautura, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, scaune, arme, bauturi sau mancare, obiecte contondente, animale de companie, lanturi, bagaje voluminoase, lasere, aparate video.
Biletele se pot achizitiona atat din reteaua Eventim cat si de la intrare. Acestea costa 112 lei.
Evenimentul este organizat de Phoenix Entertainment.
 
Muzician, compozitor, scriitor și DJ de renume internațional, Fin Greenall a devenit cunoscut sub numele de Fink.
Numeroasele colaborări pe care Fink le-a interprins de-a lungul evoluției sale în industria muzicii acoperă o gamă de genuri uimitor de largă, stând mărturie asupra complexității sale ca artist. Creativitatea sa nu cunoaște limite: evoluează alături de una dintre cele mai prestigioase orchestre simfonice – Royal Concertgebouw Orchestra din Amsterdam – într-un concert puternic, o împletire furtunoasă între trecutul și viitorul muzicii.
De asemenea, este cunoscută și colaborarea sa cu artiști renumiți precum Amy Winehouse, pentru care a compus piese și care a ajuns să îl inspire la rândul ei să completeze beat-urile sale cu o voce care să le complementeze, sporindu-le astfel intensitatea. Muzica lui Fink, încărcată de emoție și greutate, a fost adesea folosită să puncteze momente cheie din seriale cunoscute ca House M.D., The Walking Dead, Lie to Me, CSI:NY, NCIS, Suits sau Parenthood. Cea mai recentă colaborare a sa este cea cu John Legend, pentru piesa “Move”, inclusă pe coloana sonoră a filmului laureat cu premiul Oscar, “12 Years a Slave”.
După ce și-a depus căștile de DJ în 2003 pentru a scrie și a compune propriile sale piese, Fink a cucerit tot mai multe inimi și minți cu peste șase albume de o profunzime uimitoare – atmosfera pieselor sale, un blues al secolului XXI care își trage minimalismul din cariera îndelungată a lui Fin ca DJ, sunt rotunjite de timbrul vocal profund, cald, pătrunzător.
Îmbrățișând cultura generației sale și revoluția muzicală adusă de muzica electronică, Fin Greenall se lansează ca DJ încă din facultate, încrezător în faptul că era instrumentelor și a pieselor strofă-refren a apus. Pasiunea și talentul său nu rămân neobservate și devine la scurt timp parte din familia Ninja Tune – artist, DJ, producător și compozitor la una dintre cele mai apreciate case de discuri din domeniu. Însă Fin nu s-a oprit aici. Mereu în căutarea mediului care să îi permită expresivitate și profunzime în muzică, schimbă platanele pentru chitară și voce, fără a lăsa în urmă însă pasiunea sa pentru inovație – piesele sale păstrează vibe-ul revoluționar, proaspăt al unei generații care nu neagă tradiția, ci o transformă.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here