FiRMA live @ Hard Rock Cafe (10 martie)

0
25

FiRMA 10 martieVineri 10 martie, de la ora 22:30, FiRMA te invită la Hard Rock Cafe București, la un show organizat de BestMusic Live Concerts!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea.

Biletele au următoarele preţuri:
– VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
– Acces General: 40 de lei, cu loc la masa in sala
– Fara loc: 40 de lei
Online pe iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!
Un eveniment BestMusic Live Concerts.
FiRMA, trupă icon a rockului alternativ românesc, spărgea tiparele și redefinea standardele pieței muzicale de la începutul anilor 2000, cu piese și materiale video foarte apreciate chiar și la nivel internațional, precum „La Orbire”, „Nimeni” și „Important”.
În prezent, FiRMA lucrează la definitivarea dublului album „Descântece”, care va fi lansat în primăvara acestui an, în luna mai.
„Descântece – Vol.1” a ieșit la lumină în octombrie 2014 și a fost extrem de bine primit de publicul din toată țara și de presa de specialitate. Pe 14 februarie 2015, FIRMA dăruia publicului clipul piesei ”Două Suflete”, un material video cu o abordare dintr-o perspectiva cinematografică, regizat chiar de ”Rocca”.
Un clip de mare impact, lansat în ultima perioadă, este cel al piesei Prizonieri de război, un colaj artistic cu un puternic mesaj social și spiritual, regizat tot de solistul trupei – Daniel ”Rocca” Stoicea, la fel ca „La Orbire”, „Baby is Crying” , „Copiii Cerului” sau ”În Grădina Morții”.
„Tot ce va fi” (octombrie, 2016), realizat pentru primul single care anunță volumul 2, este cel mai recent videoclip, primul din seria care va îmbrăca în imagini descântecele albe de pe noul disc.
FiRMA îi reunește pe scenă pe Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), membrii de bază ai trupei, cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here