Formatia PHOENIX revine in Bucuresti într-o formulă nouă, pe 13 iunie, in clubul RE:PUBLIC

0
45

Pentru a ne aminti ca formatia are scoala muzicala a anilor ‘60, ‘70, si ca inainte de a fi Phoenix, au fost “Sfintii” influentati de Beatles, Bob Dylan, Rolling Stones, Byrds, The Doors, Kinks, actuala componenta va prezenta in cadrul evenimentului interpretari inedite, personalizate, din repertoriul celor care “ne-au dat nume” cand eram “in umbra marelui URSS”, in cadrul unui eveniment prezentat de Bestmusic Live Concerts si METALHEAD.
Alaturi de cantecele “oldies but goldies” prezentate de Nicu Covaci, momente neintalnite in concertele obisnuite Phoenix, se vor interpreta si compozitiile nelipsite din repertoriul formatiei precum si – in prima auditie live! – noile piese: “Asgard”“Nevermind” si“Vino, Tepes!”.
Phoenix aduce pe scena clubului REPUBLIC si doi invitati speciali: Andrei Cerbu (11 ani, chitara) si Flavius Hosu (13 ani, baterie).  Participarea in cadrul concertului din 13 iunie va reprezenta un debut al unei colaborari de durata, care demonstreaza intinerirea proiectului Phoenix si constituie in acelasi timp si o continua rampa de lansare pentru tinerele talente – un lucru evident de jumatate de secol.
Componenta actuala a formatiei Phoenix: Costin Adam (voce), Dan Albu (chitara, backing vocals), Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, backing vocals), Volker Vaessen (bass), Ionut Micu (baterie), Sergiu Corbu Boldor (vioara, backing vocals), Nicu Covaci (chitara, voce).
Biletele pentru concertul Phoenix se pot achizitiona dupa cum urmeaza:
– Online de pe iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ (bilete electronice)
– In format fizic din reteaua IaBilet: magazinele UMAN si SENIA din toata tara si de la agentiile Perfect Tour din toata tara (locatiile si adresele le gasiti online pe iabilet.ro/retea)
Pretul biletelor este de 50 lei (achizitionare online) si 60 de lei (achizitionare in Republic, in ziua concertului).
Fiecare bilet achizitionat este insotit de un CD Phoenix International cadou.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here