FOTBAL JUVENIL, ALEGERI FRAUDATE DE ORGANIZATORI? 21.06

0
82

*Prima zi de vară astronomică. Zi importantă pentru suporterii români. Nu Mirel Rădoi exagerează, ci presa noastră disperată. Adevărul scrie ”Tokyo, venim!”. Asta înseamnă să ”pui presiune” bolnavă pe o echipă. Să vedeți ce vor scrie, ce vor spune dacă ne bate Anglia sau/și Franța!!!

Tancurile NATO au distrus 700 de hectare de grâu, floarea soarelui în urma unei greșeli de poziționare! S-a petrecut lângă Fetești.Secvențele le-am văzut la TVR1 (vineri 11,33) : Cei din armată susțin că erau condiții meteo nefavorabile. Dacă Ema Zeicescu nu vorbea tot timpul, aflam mai multe.* Sunt înghețate care nu îngrașă! Înghețata africană, sorbet, înghețata vegan...mă pun pe căutat!

*Dacă nu e Filoti la DigiSport 1, vin invitați semiadormiți (un jurnalist cu nume complicat), sau alde Vivi Răchită, cu aerul lui superior de fost consilier. Cel din urmă a plasat o ironie de 2 bani la adresa lui Mircea Lucescu, după un scurt reportaj în care apăreau trei Lucescu, tatăl, fiul și nepotul, Matei, care nu se ocupă de fotbal dar promovează berea Grivița!. * M. Stoichiță răspundea la telefon cu expozeuri sforăitoare. Tricolorii mici se pregătesc intens pentru meciul cu Anglia (vineri, 19,30).* Nu va fi ușor. Din contră. Să fim realiști, un egal ar fi deja o imensă bucurie. Iar jucăm la oră nasolă, pe căldură. *DigiSport-urile trăiesc din tenis și sute de reluări. * Germania a bătut Serbia cu 6-1.* Danemarca a trecut de Austria cu 3-1. * Se joacă un fotbal plăcut, aerisit și dinamic.

* Polonia a bătut Italia, țara gazdă.* La ProX erau doi jurnaliști, care discutau telefonic cu Răzvan Marin. A comentat și viitoarea întâlnire dintre Viitorul și Anvers (adică Hagi vs. Boloni). Răzvan regretă că nu poate fi alături de colegii săi de națională. Ajax nu l-a lăsat. Stupid gest al olandezilor. *Clișeul cu ”noi mereu i-am bătut pe englezi” nu ține!

*Mircea Rednic apare în continuare cu mici buchețele de înțepături la adresa lui Negoiță, cu autoportrete laudative, cu sumele pe care le-a dat el la Dinamo. E cazul să-și vadă de alte proiecte! Să lase ironiile pentru momentul în care va avea un rezultat bun și actual!

*Impresionant cazul prezentat la Măruță (joi la 15,30). Jumătate de viață în scaun cu rotile. O doamnă frumoasă, Monica, are trei copii măricei și emană încredere și lumină. Am înțeles că materialul a fost oferit de Andreea Marin. Bravo!

*Kerber a trecut de Sharapova (revenită după o lungă pauză) la Mallorca. Federer a ajuns în sferturi la Halle după o victorie muncită cu francezul Tsonga.* Simona Halep se pregătește pentru Eastbourne.

  • Starea Nației (PrimaTV) rămâne în actualitate. Să se plătească chirurgii la numărul de operații? Așa dorește doamna Pintea? Va de noi! Dragoș Pătraru i-a taxat și pe Băsescu (altul care știe cum e cu medicina, dar și cu alegerile în două zile) sau Tăriceanu (care știe cum e cu orele din învățământ). Viorica s-a răstit la Iohannis și la opoziție. Adică să facă ei Legile electorale. Doamna a uitat că ea e premier, că partidul ei conduce țara. PSD vorbește despre fraudarea alegerilor din 26 mai. Păi cine le-a organizat? Dar cât timp le-a luat să se decidă să declare, să facă iar o Comisie? * Dragoș s-a referit și la limba română abordată de guvernanți. Andronescu le vorbește elevilor prin internet. Face greșeli și doamna ministru.”Perlele” de la BAC nu par autentice. Unele sunt prea bune…”Autodenunțuri ale profesorilor”, adică atât au fost ei capabili să-i învețe pe elevi. Cine sifonează perlele în presă?

Nu mai sunt bani pentru promisele spitale regionale. S-au cheltuit pentru studii de fezabilitate! Corina Crețu a exprimat public situația. Din 6, au rămas 3 spitale…pe hârtie. Madam ministru Pintea a replicat arogant și fără acoperire.

Oamenii lui Ponta, de la ProRomânia, apar tot mai des și mai insistent pe micile ecrane. Toți joacă la două capete! Acuză și apără PSD în aceleași expuneri.  Observ că RealitateaTV a rămas fără moderatori pe timp de zi. Gușă ar trebui să fie permanent acolo. Îmi lipsește!

Under Pressure a devenit piesă de reclamă tv. Așa-l mai aud și alții pe David Bowie!

 

Victorie muncită cu Anglia. 4-2 cu 6 goluri în 25 de minute! Emoții imense, stări contradictorii, enervări, entuziasm suprem. Florinel Coman a intrat și a rezolvat. Ionuț Radu a apărat fantastic. Felicitări tuturor, în frunte cu Mirel Rădoi și Adrian Boingiu!  Suntem la un pas de semifinale. Și după meciurile văzute, pot spune că merităm.

Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here