GATA CU FOTBALUL, TRECEM LA TELEFOANE 28.04

0
87

Lipsa de subiecte fotbalistice, lipsa de idei a moderatorului Radu Naum, a generat o discuție penibilă, jenantă de peste 15-20 minute despre cum conduce Becali echipa prin telefon. Nu e nimic nou, nu e nimic inedit și totuși, Naum nu se lasă. Cu Ilie Dumitrescu tot mai încurcat  în încercarea de a salva statutul de antrenor a lui Mihai Teja, cu hâtrul Gabi Balint nu s-a depășit faza știută.

TEJA JOACĂ LA CONFERINȚE

Adică Teja nu face schimbări, nu ia decizii, nu îndrăznește nimic, e un simplu executant care explică la conferințele de presă minunile gândite de geniul din Pipera în timpul jocurilor. De fapt minte cu un aer se serios, e decredibilizat total.

COMAN AROGANT, NEEDUCAT

Dacă un jucător își permite să nu-l salute la ieșirea din teren nu e sancționat, e clar că el nu are niciun cuvânt în vestiar. Același jucător îl sună pe patron ca să se plângă că a fost schimbat. Cum a ajuns totul în presă?

PATRON DE MORTĂCIUNI

Cum să întrebi un jucător dacă-l deranjează că patronul l-a făcut ”mortăciune”? Asta au făcut jurnaliștii când l-au întâlnit pe Man la conferința de presă. Dai bani, dar nu ai dreptul să jignești, să umilești. Lipsa de mândrie a jucătorilor o sublinia și G. Balint. Banul e singurul element care decide, iar telefonul e cel prin care face echipa! Nu-i de mirare că nu mai vine lumea la stadion și că echipa joacă crispat, fără performanță. Am scris înaintea meciului FCSB-Astra pentru că rezultatul nu mai contează.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here