GATA CU FOTBALUL, TRECEM LA TELEFOANE 28.04

0
64

Lipsa de subiecte fotbalistice, lipsa de idei a moderatorului Radu Naum, a generat o discuție penibilă, jenantă de peste 15-20 minute despre cum conduce Becali echipa prin telefon. Nu e nimic nou, nu e nimic inedit și totuși, Naum nu se lasă. Cu Ilie Dumitrescu tot mai încurcat  în încercarea de a salva statutul de antrenor a lui Mihai Teja, cu hâtrul Gabi Balint nu s-a depășit faza știută.

TEJA JOACĂ LA CONFERINȚE

Adică Teja nu face schimbări, nu ia decizii, nu îndrăznește nimic, e un simplu executant care explică la conferințele de presă minunile gândite de geniul din Pipera în timpul jocurilor. De fapt minte cu un aer se serios, e decredibilizat total.

COMAN AROGANT, NEEDUCAT

Dacă un jucător își permite să nu-l salute la ieșirea din teren nu e sancționat, e clar că el nu are niciun cuvânt în vestiar. Același jucător îl sună pe patron ca să se plângă că a fost schimbat. Cum a ajuns totul în presă?

PATRON DE MORTĂCIUNI

Cum să întrebi un jucător dacă-l deranjează că patronul l-a făcut ”mortăciune”? Asta au făcut jurnaliștii când l-au întâlnit pe Man la conferința de presă. Dai bani, dar nu ai dreptul să jignești, să umilești. Lipsa de mândrie a jucătorilor o sublinia și G. Balint. Banul e singurul element care decide, iar telefonul e cel prin care face echipa! Nu-i de mirare că nu mai vine lumea la stadion și că echipa joacă crispat, fără performanță. Am scris înaintea meciului FCSB-Astra pentru că rezultatul nu mai contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here