GIANNI MORANDI A INTRAT ÎN CONFLICT CU FANII ECHIPEI DIN BOLOGNA

0
47

S-au încins spriritele între Gianni Morandi (Președinte de onoare al clubului de fotbal din Bologna) și suporterii acestei echipe!
După ce în urmă cu două săptămâni, Gianni Morandi a condamnat pe pagina personală de Facebook, atitudinea suporterilor echipei locale care au fluierat în timpul piesei Caruso interpretată de Lucio Dalla, pe 1 februarie a izbucnit un adevărat război. Fanii au afișat la meciul Bologna – Udinese un banner în care îl acuză pe Gianni că își face publicitate pe spatele orașului.
 
Reacțiile oamenilor au venit chiar din timpul meciului, strângându-se pe pagina artistului peste 6.000 de mesaje de susținere. Mulți locuitori din Bologna au ținut să își exprime solidaritatea cu artistul și să condamne galeria echipei de fotbal.
Astăzi, Morandi a postat următorul mesaj: „Vă mulțumesc tuturor pentru miile de mesaje de solidaritate. Dacă mă gândesc la tot ceea ce se întâmplă astăzi în Italia, la certurile din Parlament, la calamitățile naturale, la Roma care este sub ape, la tragedia de la Siracusa și multe altele… atunci mesajul afișat pe stadion mi se pare chiar unul amuzant”.
 
 
Alte știri despre Gianni Morandi:

„Striscia la notizia” a acordat premiul „Tapiro D`oro” lui Gianni Morandi

Gianni Morandi lansează un album nou

GIANNI MORANDI LA SALA PALATULUI (27.10.2012)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here