MARI IUBITORI DE SPORT

0
3

Văd imagini cu premierul Ponta la Baku în tribună. Ştiam că şefii de stat din Europa nu se duc.  Dacă tot iubeşte sportul, mai bine finanţa federaţiile cu probleme, să nu mergem cu loturi atât de slabe încât s-ar putea să venim fără vreo medalie. Culmea e că ne-am lăudat că avem cea mai numeroasă delegaţie ever. Sigur că însoţitorii sunt mai numeroşi decât oricând. Ponta tocmai avea probleme de sănătate, dovadă că s-a dus în Turcia imediat pentru operaţie. Şi atunci la ce bun deplasarea la Baku? Presa internaţională n-a apreciat gestul…Iar ne izolăm? Parcă la Soci tot de dragul lui Putin s-a dus.
F.R.F. are clar o conducere politică. Burleanu a invitat oameni importanţi la Belfast, la meci. Liviu Dragnea, V. Dâncu, G. Maior au devenit suporteri de fotbal. Oare au mers pe banii lor? De ce n-a fost invitat niciun om din opoziţie sau niciun iubiutor real de fotbal cum ar fi Corneliu Vadim Tudor?
De ce oare nu este ajutat sportul şcolar, sportul de masă, pentru a crea condiţii sportului de performanţă? De ce nu sunt sprijinite Federaţiile cu fonduri ca să nu devenim ciuca bătăilor peste tot?  Când ne bate Ungaria la polo cu 15 goluri diferenţă, atunci ne punem problema dacă e plăcut să participăm la o astfel de competiţie?
 
P.S. Nici la caiac-canoe n-am luat medalie…

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here