NAVI la Psihologul muzical (ediția 775 – 5.08.2017)

0
599

NAVI la Radio Romania 2017Au trecut 10 ani de la plecarea lui Florian „Moțu” Pittiș, așa că veți auzi două secvențe In Memoriam.
Am avut un dublu debut. Navi (născută pe 10 mai 1990 la Oradea) și-a lansat primul album, „Songbird” (Electrecord) așa că a venit pentru a-l prezenta ascultătorilor R.R.A. însoțită de Andrei Grigore (n.16.10 1986) chitaristul preferat, prezent și pe materialul înregistrat. Acum a adus o chitară acustică (el fiind obișnuit cu cea electrică) și a acompaniat-o pe Navi la câteva piese live în studio.
În perioada 2008-2012, Navi a cântat în formulă de duo pop-rock, Alexandra & Alec (chitarist). A scos și un E.P.-ul „Little Dreams” în 2009. În 2010 a semnat versurile piesei „Change” care a ajuns cu grupul românesc Hotel FM la finala Eurovision din Germania, ocupând locul 17. Din 2014, are proiecte solo iar contractul cu Electrecord e semnat în 2017.
Navi și Andrei au răspuns tuturor întrebărilor, au povestit despre viața lor, despre compoziții, concerte, proiecte imediate, au cântat cu plăcere și au promis că revin când au observat căldura primirii de care au beneficiat. Veți auzi mai multe piese de pe albumul de debut dar și piese propuse cu Celine Dion, Taxi, Bijou (Elena Turcu), Phoenix, Amy Winehouse ș.a.
Agenda pop-rock include piese cu Trooper, Ada Milea, The Groovy Bastrads (ziua lui Andrei Bălașa), Guess Who, Mick Jagger, Răzvan Albu (piesă nouă), Alex Ardelean (noutate), Alice Cooper (de pe noul album) .
Top 5 sentimental a readus atenției grupul Hot Chocolate cu piesele 1. You Sexy Thing, 2. Every 1’s A Winner, 3. It Strated With A Kiss.
Hituri de vară de odinioară  au fost cu Luv, Saskia &Serge, Georgie Dann, The Press.
 
 
Audio: 
Selecția mesajelor (au fost peste 600 de mesaje):

Navi
Navi

Dana Mă bucur că aţi pus topul cu Rush! E o idee foarte bună! Am votat!
Adryan, Sydney Felicitări invitatei! Mi-a plăcut prima piesă difuzată!
Liviu, Câmpina Bună noapte! Succes invitatei!
Dana Cristescu · Buna si frumoasa noapte! Acum am ajuns acasă si …trebuie sa spun ca vocea inviatatei îmi e mai mult decât cunoscuta!
Butnariuc Ion ·  Salutare de la Roman!!!
Gabi Barcan  Salutare de Piatra Neamt!
Nistor Costel · Vă salutăm din Iași, toate cele bune.
Sergiu Mihàilescu ·  Salutare din Republica Moldova!
Elena Lucica Perca · O voce minunata , felicitari Emisiune !
Patricia, Sao Paolo Îmi plac piesele invitatei! A sunat foarte bine cântarea în studio! Felicitări!
Costan N Marcel · Salutari de la Milano!!!
Catalin Matei · Salutari din Anglia
Alex Milascon ·  Va salut din Tg. Mures! Va ascult cu placere in fiecare vineri nopte.Mult succes incontinuare!
Nicolae Gavanescu Salutari pentru MEGA! Felicitari!!! Te saluta fostul coleg Nae Gavanescu! Succes in noua activitate! Andrei prefera Alternosfera!!!! Intreaba-l! Succes pentru NAVI!
Daniel Gogea Salutari invitatilor. Îmi place Navi. A 3-a  piesa difuzată îmi place mult, dar si cele Live suna bine de tot.
Paula Navi eşti foarte tare! Părinţii tăi te-au susţinut, au fost de acord să devii cântăreaţă?
Ankka Iorgu Are o voce foarte frumoasă invitata dvs, dar totuşi… nu înţeleg de ce preferă să scrie în engleză? De ce nu în română?!
Sabina Am o curiozitate: presupun că aveţi tricouri cu diverse trupe. Care a fost primul tricou pe care vi l-aţi cumpărat din banii voştri? Cu ce trupă, artist era?
Vlady Cnejevici şi Teo Boar De la Arad până la Tulcea vă salutăm cu drag!
Simona, metalfan Doamne! Şi eu am avut tricou cu HIM. A fost primul pe care mi l-am cumpărat după ce am fost la un botez în familie şi am făcut „chetă” de la toate rudele. Îl am şi acum.. găurit, tocit, decolorat, dar tot îl port, măcar atunci când ies o „fugă” la magazinul din colţ sau când duc gunoiul!
Irina Deci… trupa Coma cântă şi la Folk You şi la celălalt festival care e în aceeaşi perioadă (dar e cu bilete). Mi se pare o prostie! Când ai şansa să îi vezi live pe plajă fără bani, de ce ai mai plăti să îi vezi în altă parte?
Andrei Grigore
Andrei Grigore

Alynn Munteanul ·  Pe Andrei ”Mega” l-am vazut cu Mindcage Escape, fara barba! Navi este finuta si talentata, are o voce cu personalitate!
Cristina, metalfan Eu sunt foarte consecventă şi fidelă. Primul tricou pe care mi l-am cumpărat din banii primiţi de la bunici a fost unul cu Megadeth – Rust In Peace. De atunci, mi-am îmbogăţit garderoba cu alte 37 de tricouri Megadeth. E drept că am şi unul cu Iron Maiden, două cu Black Sabbath şi unul cu Alice Cooper, dar le port foarte-foarte rar.
Teddi, Londra Primul meu tricou cu o trupă, a fost primit cadou. Din păcate, l-am primit de la mătuşa mea care s-a gândit să-mi cumpere un tricou Depeche Mode. Vă daţi seama că mi-a picat faţa când l-am văzut. Dar sunt inventiv. Am luat forfecuţa şi un pix. Am scris cu pixul METALLICA şi apoi am decupat frumos. Am avut cel mai cool tricou în acea vară. Acum îmi dau seama că mi-am ratat cariera de croitor.
Liana În anii 92-95, toţi colegii mei purtau tricouri cu Ramones. Am crezut că e o modă, aşa că am vrut să am şi eu unul. Mult după aceea, am aflat că asta era de fapt o trupă care cânta rock. :)) Tricourile lor mi-au plăcut mereu, muzica n-am înţeles-o niciodată.
KissArmy Eu am doar tricouri cu trupa Kiss. De la un punct încolo nu le-am mai numărat, dar sunt sigur că am depăşit 70. Sunt toate diferite. E drept că nu le port pe toate, unele sunt neatinse. Dar cumpăr de fiecare dată când apare ceva nou. Am şi vreo 3 căni cu ei, breloc la cheile de la maşină şi de la casă.
Ştefan Sorin Eu am castigat la radio de doua ori primele tricouri cu artistul meu preferat Michael Jackson.
Simona, metalfan Primul meu tricou a fost cu Ozzy Osbourne şi l-am primit de la iubitul meu de atunci… Mă rog, într-un fel l-am şantajat… i-am spus că dacă vrea să fim împreună, trebuie să-mi ia tricou. L-am primit, dar relaţia s-a detrămat după vreo 2 săptămâni. Eu încă mai am tricoul şi îl port în continuare deşi are peste 15 ani. Am avut mare grijă de el.
Cornel Primul tricou pe care mi l-am cumpărat a fost unul cu Slayer! Al doilea a fost unul cu Ronnie James Dio!
 

 

 

 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here