„Nunta” – un videoclip inedit si sincer de la Zoli TOTH Project

0
21

zoli toth aIubește muzica, se pricepe foarte bine la show, mai nou și compune. Trupa sa se dezvoltă după chipul și asemănarea lui.
Pornit ca un proiect de nișă, Zoli TOTH Project câștigă tot mai mulți susținători. În 2016 reputatul muzician Zoli TOTH și-a schimbat sonoritățile, a dezvoltat set-up-ul și a mărit componența trupei. La ora actuală Zoli TOTH Project înseamnă instrumente tradiționale puse față în față cu instrumente industriale pe un sound electro, foarte modern, energic, care nu te lasă să stai jos. Alături de colegii săi, Irina Rădulescu, Imola Tamas, Iulia Bândilă, Bogdan Pop și Mihai Grigore, Zoli TOTH lucrează în permanență la dezvoltarea show-ului, la coregrafie, mișcare scenică, efecte speciale.
Zoli TOTH Project prezintă „Nunta”, un videoclip dintr-o serie de de patru ce vor fi lansate pe parcursul următoarelor 4 luni. Un clip pe luna, asta promis Zoli. Toate au fost filmate în regim de concert, încercând să prezinte atmosfera și spiritul experienței live.
 
„Nunta” este o compoziție Zoli TOTH, în aranjamentul lui George Călin. Videoclipul este realizat cu sprijinul Five’s International și a unei echipe de profesioniști: Marius Teodosiu (director tehnic), Alin Popa (lumini), Tiberiu Varzaru (operator lumini), Gabi Petrescu (D.O.P.), Eugen Oprina (D.O.P), John Enache (D.O.P, Film Editor). Videoclipul „Nunta” este prezentat în parteneriat cu MediaPro Music.
 
„Când faci un videoclip, trendul este de a ilustra o poveste frumosă pe muzică. Noi am ales să vă lăsăm pe voi să descoperiți povestea. De poveste este și trupa, așa cum s-a dezvoltat ea. Sunt curios să aflu dacă ne veți plăcea așa cum suntem, fără măști, fără figurație, fără ajutoare.” – declară Zoli TOTH.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here