Lansarea Enciclopediei Muzicii Electronice la Timisoara (15 aprilie)

0
36

Enciclopedia muzicii electroncie romanesti 16 aprilie (432 x 600)Articol preluat din pressalert.ro
După lansările care au avut loc la Sibiu şi Târgu Mureş, timişorenii vor avea parte de un eveniment deosebit, în data de 15 aprilie, când va avea loc lansarea cărţii „Enciclopedia Muzicii Electronice Româneşti“, în prezenţa autorului ei, Septimiu Moldovan, şi a editorului Horaţiu Dan Dumitraş.
În această carte sunt menţionaţi foarte mulţi artişti din zona Timişoarei, care au contribuit cu evenimente sau compoziţii la dezvoltarea acestui gen muzical. „Enciclopedia muzicii electronice româneşti” este scrisă Septimiu Gheorghe Moldovan, medic rezident târgumureşean, un pasionat de muzică împins de curiozitatea de a afla cât mai multe despre primii români care au experimentat şi promovat muzica electronică în România. Cartea are 250 de pagini, cuprinde 160 de biografii şi acoperă o perioadă de aproximativ 50 ani.
Volumul a fost scris în decurs de patru ani, timp în care majoritatea informaţiilor au fost colectate direct de la muzicieni, biografiile au fost construite de la zero, cu interviuri, povestiri şi citate la care aceştia au contribuit în mod direct. Lansarea cărţii va avea loc în data de 15 aprilie, de la ora 18.00, la cafeneaua D’arc, şi va fi urmată de la ora 22.00 de un party la care vor mixa Horace Dan D, Seba 1394 şi Newgotti.
Articolul în întregime aici: http://www.pressalert.ro/2016/03/enciclopedia-muzicii-electronice-romanesti-ajunge-la-timisoara-lansare-de-carte-cu-petrecere/
 
Facebook eventhttps://www.facebook.com/events/424802821049260/

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here