OLIMPICE DAR ȘI CÂTEVA GHIMPOASE

0
33

*Am văzut aseară un Băsescu pus pe treabă. A atacat pe toată lumea, care generează dificultăţi naţiunii, în opinia sa, inclusiv pe cei de la BNR, mereu lăudaţi în ultimii ani. A demascat câteva minciuni marca Ponta. A venit cu lecţiile făcute, nu şi cu sănătatea pusă la punct. A tuşit mult şi enervant. Fireşte că vor fi multe reacţii din partea celor vizaţi, fireşte că a fost un buchet oferit spre digerare către canalele tv interesate. Turcescu a ridicat la plasă, preşedintele a ţinut-o în lovituri decisive. Nu el a respins cererea de graţiere a lui Gigi Becali, ci ministrul justiţiei, văr prin alianţă cu Ponta. Habar n-aveam!
* Genial răspunsul lui Iohannis la întrebarea: „Ce căuta D. Voiculescu la discuţia şefilor USL?” . A spus atât: „Habar n-am!” Ăsta da, politician de vârf, salvatore della Patria!
*Citesc peste tot că sportivii sunt nemulţumiţi de zăpada de la Sochi (aşa se scrie, zic ei), de condiţiile de cazare, de mai multe. Ruşii se laudă că totul e perfect! Cine să mai înţeleagă? Ai noştri se comportă jalnic. Cu excepţia Evei Tofalvi, care a luat locul 22, în rest suntem în lumea a treia a sporturilor de iarnă. Asta în condiţiile în care avem munţi, zăpadă, posibilităţi. Dacă au fost bani ca TVR să preia atâtea transmisii, de ce nu s-ar investi în bazele sportive din ţară, de ce să n-avem pistă de bob (care a existat cândva), patinoare, echipe valoroase… Sau dacă nu avem, de ce să deplasăm o delegaţie numeroasă la J.O.? Doar ca să fim acolo?
* Îl văd pe Badea, cu spume la gură, vorbind despre „colonelul „Turcelu, Turcescu… „Instanţa minte abject”… „Onorata instanţă băsistă”… Am spus despre el cândva că e nevrotic? Am greşit, e psihopat paranoid, cu rare momente de depresie… Îi pare rău că nu are puteri telepatice! M.B. citeşte o hotărâre a Instanţei şi dă replici la A3… Are o teorie despre „penetrare”, ca tot masturbaţionistul care se respectă… apoi afirmă că la B1 nu se uită nimeni. Posibil. Dar atunci de ce este aşa de nervos??? Credeam că dacă-l văd lunar, voi avea revelaţii, schimbare de stil, de limbaj, dar puştiul îşi respectă riguros diagnosticul şi evoluţia. Felix nu iartă abaterile de la drumul cel bun. C-aşa-i în sclavagism, nu-i aşa?
Crin Antonescu a făcut declaraţii clare referitor la PC şi D. Voiculescu. Este un nonpartid, avem o nonrelaţie…Nu mai sunt parteneri, nu mai sunt apropiaţi. Acum e mai apropiat de Realitatea TV, aşa că de A3 nu mai are nevoie. Partidul Conservator nu există! E opinia analiştilor…Odată ce n-a participat pe cont propriu la nicio alegere, nu poate fi luat în serios. E doar o armă media!
* Un comunicat al SRR m-a surprins… Redau un fragment:
„Cei aproape 1.000 de semnatari reprezintă deopotrivă atât jurnaliştii
cât şi personalul tehnic, din sediul central şi din reţeaua regională.
Principalul motiv pentru care aceştia s-au coalizat în această acţiune
unică în peisajul românesc este acela că, Adrian Moise, în calitate de
membru în Consiliul de Administraţie din partea salariaţilor, şi-a
încălcat cu bună ştiinţă mandatul şi a lezat imaginea şi demnitatea
colegilor săi doar pentru a-şi atinge interesele personale.”
*PUŢIN SPORT. Fetele noastre de la tenis, au picat cu echipa Serbiei la Fed Cup. Nu prea e bine. *În schimb la polo România a bătut Rusia şi asta mă bucură. *Sînmărtean a ajuns, după mulţi ani, la Steaua. *Real Madrid a bătut în Cupă Athletico Madrid!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here