Psihologul Muzical (ediția 1100 – 11.11.2023): Ada Milea & Ștefan Mura, Mioara și Radu Pleșoianu, Top Acoustic/Unplugged Songs

0
410

Psihologul Muzical (ediția 1100 – 11.11.2023): Ada Milea & Ștefan Mura, Mioara și Radu Pleșoianu, Top Acoustic/Unplugged SongsPsihologul Muzical a ajuns la ediția cu numărul 1100! La ceas aniversar, ne-au fost alături Ada Milea și Ștefan Mura (au stat alături de noi în primele două ore ale emisiunii și au cântat mult live) și Mioara și Radu Pleșoianu (ascultători fideli ai emisiunii, care au fost în studio în a doua și în a treia oră). Fiind o ediție specială, am transmis live pe Facebook și o parte din ora a doua. Găsiți videourile la finalul articolului.

În a treia oră a emisiunii au intrat în direct prin telefon alți prieteni fideli ai emisiunii: Lala Roxana (din Timișoara) și Sonja Stollberg (din Germania). Mulțumim tuturor pentru mesaje și pentru gândurile frumoase! Vi le întoarcem înzecit!

În ultimele două ore, vă veți bucura de o oră din arhiva emisiunii (fragment din 4 iunie 2005, când Andrei a aniversat 100 de ediții și îi veți auzi pe Cătălin Măruță și pe doamna Aurelia Marinescu, o ascultătoare fidelă). În ultima oră, veți asculta Top Acustic Songs (mulțumim tuturor celor care au votat).

Dacă ați ratat această ediție, o puteți asculta mai jos.

Audio:

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Video:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here