NOIEMBRIE, FĂRĂ FOTBAL, CU DIVERTISMENT (și) POLITIC

0
93

NOIEMBRIE, FĂRĂ FOTBAL, CU DIVERTISMENT (și) POLITICDIGI24 NU-ȘI RESPECTĂ TELESPECTATORII

De o vreme există un tandem, cuplu, sau cum i se zice cu Cristi Citre partener al unei domnițe. Ea vorbește tare, chiar repezit, el șoptește fără vlagă. Cum să-i urmărești, fără a te enerva? Să stăm mereu cu mâna pe butonul de volum? Nu poate omul să mănânce mai bogat în vitamine? Nu poate producătorul emisiunii să-l facă să le zică mai viguros, mai cu viață? Nu să țipe, cum fac alții.

LA ANTENA 1 JOCURI DE CABANĂ NON-STOP

Echipa, tot mai numeroasă de la ”Neatza cu Răzvan&Dani”, pare stoarsă de idei de mai multă vreme, dar presupun că face audiențe suficiente. Reprizele de jocuri de tabără, de cabană, la care participă aproape exclusiv gazdele, sunt adesea jenibile. Ei se distrează, sau cel puțin așa dau impresia. Cei de acasă, printre care mă număr, schimbă canalul. N-ai multe soluții. Ori pici pe știri, ori la ProTV, la ”Vorbește lumea” unde formula cu trei moderatori se păstrează. N-are sare, n-are piper. Nu suferi, nu pierzi nimic.

CHERECHEȘ, ÎNTRE PENAL ȘI PATOLOGIC-CEL MAI DORIT BURLAC AL ȚĂRII

Primarul din Baia mare e periodic la vedere, până nu-l ascund organele ca lumea. Acum soacra lui a dat șpagă unei judecătoare care urma să-i judece dosarul. El nervos, a încercat să explice peste tot că nu are nimic în comun cu gestul de mită. La RomâniaTV V. Ciutacu a încercat cu disperare să extragă ceva coerent de la primar, dar n-a reușit. Oricum Cătălin Cherecheș ne-a asigurat că el nu se opune judecării, condamnării soacrei și că, la o adică, divorțează și de doamna lui, la un an de la căsătorie. Poate redeveni ”cel mai râvnit burlac al țării”, cum a afirmat. Mai simplu spus: e ABSOLUT NEVINOVAT! Sigur, junele cuceritor, primar din 2011, a fost judecat pentru luare de mită, a prins și o mică pedeapsă de 5 ani cu executare, dacă nu greșesc. Tocmai se prescria fapta și s-a trezit soacra să-l ajute cu 50.000 de Eu! Sau mai mult. Contra voinței lui. Acum toată familia e în anchetă.

ITALIENII DANSEAZĂ ȘI ACUM

Un show cu vechime la Rai 1, este Ballando con le Stelle. Face audiență bună pentru că existe contre între concurenții-vedetă și jurați. Se dau note absolut aiurea, dar e bine pentru comentarii ulterioare. Media de vârstă a domnilor amatori de dans e în creștere. Profesionistele au o răbdare teribilă. E relaxant, e adesea amuzant.

TV5, ADICĂ F3 M-AU ÎNCÂNTAT!

Sâmbătă seara (pe 11 noiembrie) francezii au difuzat un program muzical de mare ținută. 300 Choeurs fetent leurs 10 ans. Nume mari, cântece de succes, adică ce poți avea mai bun de relaxare?

 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here