Reguli de acces pentru concertul ABBA Tribute Band REVIVAL™ de la Hard Rock Cafe (1 aprilie)

0
34

ABBA Tribute Band REVIVAL 1 aprilieABBA Tribute Band REVIVAL™, votata in unanimitate de Asociatia Agentilor Muzicali britanici drept cea mai buna formatie tribut Abba din Marea Britanie, concerteaza pentru prima data in Romania,  la Hard Rock Cafe, in data 1 aprilie 2016, de la ora 22:30.
Publicul roman va avea ocazia sa asculte pentru prima oara live piesele care au facut din ABBA cea mai buna formatie pop din lume in anii ’70-’80: “Mamma Mia”, “Fernando”, “The Winner Takes It All”, “Chiquitita”, “Waterloo”, “SOS”, “Knowing Me Knowing You”, “Take A Chance”, “Dancing Queen” si multe altele.
 
Pentru acest eveniment doua categorii de bilete au fost deja epuizate. Mai sunt disponibile in numar limitat bilete la categoria 2  : loc la masa – 70 lei
Dupa epuizarea lor, doritorii vor mai putea sa achizitioneze bilete fara loc, la pretul de 40 de lei. Acestea vor fi disponibile doar in seara evenimentului, la intrarea in Hard Rock Café.
 
Accesul publicului va fi permis incepand cu ora 20:00 iar spectacolul va incepe la ora 22:30.
 
Biletele sunt disponibile online pe www.bilete.ro, iabilet.ro, www.eventim.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio, semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si la Hard Rock Café.
Pentru mai multe informatii intrati pe: www.kompasevents.ro si www.facebook.com/kompasevents

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here