Richie Sambora: Mă gândesc la posibilitatea de a reveni în trupă"

0
53

Richie Sambora a vorbit despre motivele care l-au determinat să părăsească trupa Bon Jovi, chiar în mijlocul turneului din acest an. Chitaristul neagă zvonurile privind o ceartă cu Jon Bon Jovi.
 
„Bon Jovi este cea mai muncitoare trupă din industria muzicală. Muncim 24 de ore, 7 zile pe săptămână, abia mai ajungem pe acasă. Am pierdut multe momente importante din viaţa copilului meu şi am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că acestea sunt de fapt lucrurile importante”, a declarat Richie Sambora pentru Hollywood Reporter.
Richie şi-a petrecut timpul cu fiica lui, Ava, în vârstă de 17 ani, şi cu mama lui, care a suferit o fratură de şold. „Trebuie să le faci pe toate la timpul lor. Am avut timp să mă maturizez… pentru că rock’n’roll-ul te blochează la vârsta de 17 ani. Simţeam nevoia să petrec timp alături de copilul meu, să merg la întâlnirile cu profesorii, să duc gunoiul, să strâng mizeria după câine, să organizez petrecerea pentru ziua fiicei mele. Sigur că mă gândesc la revenirea în trupă. Nu sunt supărat pe Jon. Ne înţelegem de 30 de ani, aceasta este cu adevădat o căsătorie reuşită. Am fost în 14 turnee mondiale împreună, am avut trei albume solo şi turnee pe cont propriu, am compus piese pentru alţii, dar am şi ratat momente importante din viaţa mea. Simt nevoia să mă reîndrăgostesc de muzică. Banii nu au fost niciodată o problemă, nu m-aş putea certa cu Jon din cauza banilor”, a povestit Sambora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here