SE FACE CURAT LA PRO ARENA? TENIS LA ANTIPOZI. HANDBAL MONDIAL 21.01.

0
193

SE FACE CURAT LA PRO ARENA? TENIS LA ANTIPOZI. HANDBAL MONDIAL 21.01.PRO ARENA SE CAUTĂ

Emisiuni fără conținut, fără distribuție. Ioana Cozma și Ana Maria Brânză împreună cu Bourceanu fac conversație despre antrenori, transferuri, fotbal. Mai scapă și un interviu stupid cu un jucător actual blond de la Rapid. Bourceanu e inhibat de cele două doamne, caută cuvinte, are tăceri, pauze, își agravează problemele de dicție. Apoi a venit unul care se ocupă de raliuri. ”Te-ai dat vreodată cu mașina?” îl întreabă Cozma pe Bourceanu. El: ”Nu, Doamne ferește, nu am nici carnet”. Ispirat construită emisiunea. Eu am rămas pe post pentru că mi-am uitat telecomanda pe undeva…

Aflu azi de pe FB (21.01) că patronatul vrea să scoată emisiunile realizate de Ioana Cozma și Mihai Mironică, oameni cu 28-30 de ani vechime în presă. În loc să le producă ceva de calitate, să le ofere un cadru profi (nu o cămăruță) îi elimină pe jurnaliști. Unii scriu cu empatie, le plâng de milă, alții se bucură.Sergi Lopez a scris corect că Mironică e peste mulți ciripitori de la DigiSport. Cu siguranță cei doi vor ajunge la alte posturi de sport. Avem destule.

Semn că erau de dat afară producătorii, șefii: pe 21.01 în jurul ore 13,00 la Pro-Arena vorbea un domn într-o limbă slavă, părea sportiv, pe ecran scria ”Surprize Surpize” și nu traducea nimeni, nu am aflat nici cine era nenea. Amatorism de notă maximă.

TENIS LA ANTIPOZI FĂRĂ SIMONA ȘI FĂRĂ PAUZĂ

Fetele noastre au pierdut, cu excepția Irinei Begu. Nu știu dacă ajunge în tutul 3, dar tot e bine.* Nadal a pierdut și a generat multă tristețe. Murray a trecut de italianul Berettini. Scoțianul e foarte ambițios așa că nu m-ar mira să mai facă surprize, deși mie nu-mi place.Tocmai văd partida cu australianul Kokkinakis (26 de ani) în care e condus cu 6-4, 7-6 și s-a ajuns la Tie-break din nou. Kokkinakis a făcut greșeli uluitoare în momentele decisive. Lipsit de luciditate când putea încheia partida. Aproape incredibil. Ori are buba undeva? A avut și peste 30 ași. Murray (35 de ani) câștigă setul 3. Așa că partida a continuat. Au trecut 5 ore! Murray comentează, reclamă, se ceartă permanent. A egalat la seturi.  Murray părea mai proaspăt și a câștigat!

*Am văzut două-trei articole mici despre situația Simonei Halep, dar nimic clar, sau optimist. O sportivă atât de iubită și valoroasă ar merita mai mult interes și preocupare din partea media și a specialiștilor. Singurul efect al absenței Simonei este că se scrie mult mai puțin despre A.O. La Dgs. s-a vorbit despre Simona pe 21.01. Se antrenează în Dubai, dar suspendarea va fi cel puțin un an, spuneau specialiștii. Ar trebui să apară un verdict cel târziu în martie. Faptul că Simona zâmbește într-o fotografie, îi dă speranțe moderatorului. *Jucătorii se plâng de mingile folosite. Nu sar, nu-s de calitate. Ciudat e că nu se iau măsuri în condițiile în care sunt așa de mulți bani în joc.* Murray era revoltat, justificat, că jucătorii n-au dreptul să meargă la baie, când se joacă de peste 5 ore și era deja ora 3 dimineața la Melbourne.

ALERGIE LA LESKO

O văd cu cele trei dansatoare ale ei pentru a nu știu câta oară interpretând mereu și peste tot același cântec rusesc, cu ”Anicica maia”. Pe 19.01. era din nou la ProTV. Bun, fetele nu pot fi schimbate, ținutele nici atât, dar cântecul? O vreme Lesko gătea tot la ProTV. Era mult mai interesant.

BANCIU SE LAUDĂ POLIGLOT

Acum are emisiuni lungi la Prima News, la Prima Sport, face cronica fotbalului francez (cred că doar fanii lui sunt interesați, pentru că le place pronunția), sunetul e foarte tare, până la distors, pe acolo. Răspunde întrebărilor telespectatorilor. E mândru de cifrele de rating pe care le-a atins în ultima vreme. Face mereu demonstrații de memorie, de erudiție, de policalificare. Important e că omul e foarte mulțumit de sine, că se simte bine. Nu mai reușesc să-i rețin comentariile așa că-i consemnez succesul imens.O fac cu admirație reținută!* Uite că mi-am amintit o observație prețioasă. A zis că Ivan Lendl, actual antrenor al lui A. Murray, are față și ținută de tractorist. Omul a câștigat 8 turnee de Mare Șlem și alte 86 de turnee ATP, a fost 280 de săptămâni primul jucător al lumii. Dacă n-a jucat la O.M., e tractorist?

HANDBAL MONDIAL, O PLĂCERE

S-a ajuns la partidele tari între echipele puternice și este un real spectacol. Suedia- Islanda sau Ungaria- Brazilia și altele arată cât a evoluat acest sport. Public decent și entuziast. Aș spune că mai civilizat decât la tenis. Muzica din pauze e dominată de Country Roads (J. Denver), Sweet Caroline (Neil Diamond) cântate de toată lumea.Mai sunt și altele dar impactul e ceva mai redus.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here