ÎNGRĂMĂDITE DE PE MICUL ECRAN

0
15

man-watch-tv*România TV abordează subiectul Taxi și piesa  care în mintea celor de la GhițăTV  e generatoare de scandal. Idiotul din studio nu înțelege mesajul. Invitații nu gândesc ca gazda. E citită o postare a unui tembel care acuză finanțist artiștii implicați in vide-clip!  E întreruptă discuția pentru a da imagini de la înmormântarea lui Mircea Albulescu…
* Oana Roman e la Wowbiz! Are probleme, ceartă presa, ne anunță că nu e om politic. Se ceartă cu soțul Marius la tv. Întrebarea de pe ecran ”Divorțul anului”? Una e că nu e divorț, alta e că de ce ar fi al anului în aprilie? În plus, dacă ea e nimeni, de ce ar fi importantă o ceartă între soți? Am înțeles că Lis și Oana lui sunt tot împreună, că Israela și junele ei sunt mereu în dispute tv, dar nu la Kanal D, ci la Antena 1. Grija cea mai mare a fost copilul lor timp de doi ani. Au avut dispute și de la bani….Omul s-a plâns că n-a avut parte de afecțiune…Eu am reținut machiajul terifiant al domnișoarei Mantea…Oana face 40 de ani…vrea la Paris cu soțul…N-am aflat dacă și el vrea.
 
Șumudică arată degetul mijlociu ridicat la conferința de presă și R. Naum îl dă neblurat. Acolo e voie, pe postul DigiSport!  Același Naum continuă campania proȘumudică și antiSteaua cu nesimțire, dar fără argumente jurnalistice. Orice respirație a lui Șumudică e sursă de dezbatere pentru acest ” intelectual respectabil”. Acum are de dus o campanie antiStanciu care e om cheie pentru Steaua. El de ce a ridicat degetul după nu știu ce joc? De ce n-a fost sancționat? Dar Șumudică de e sancționat pentru pariuri interzise după terminarea campionatului, întreb eu! Dar Șumudică de ce nu e suspendat când își arată dosul galeriei adverse, apoi își suge degetul și-l arată acelorași. Secvențele au fost publicate chiar în GSP. Constat că supersimpaticul n-a pățit nimic. Și e antrenor, model pentru cei tineri!  Alunecos, pervers, necinstit, omul Naum tot încearcă să-l bage în corzi pe Gabi Balint, care e un tip inteligent, cu simțul umorului și nu e ușor de păcălit.
* Culmea, reporterii întreabă dacă Astra e deranjată de faptul că a fost delegat arbitrul Colțescu. Cum să fie? E cel care le-a asigurat victoria cu Steaua, la acel meci cu trei goluri anulate Stelei!!!
* La polo naționala a ratat calificarea la J.O. după un joc dramatic cu Italia care juca acasă. Gol în ultimele 7-8 secunde. Nu s-a dat la nicio televiziune, dar am văzut pe net, pe la ruși grație unui iubitor de sport, care mi-a furnizat link-ul.
* Duminică TVR1 la  14,30 dă secvențe de la Finala Națională Eurovision. Specialitatea lui Dan Manoliu, cu secvențe din culise, repetiții. Apare și el destul de des. E important sâ-ți placă de tine!
* Seara la TVR1 a fost Gala Premiilor Muzicale Radio România. Delia a făcut un gest neprofi, anunțând concert viitor la Sala Palatului, deși era pe altă scenă și tocmai primise premiul pentru Artistul Anului! Sunt unii care nu mai fac diferența între o Gală și o șușă sau o simplă emisiune tv!
* Steaua – Dinamo s-a terminat 1-1. Un stadion plinuț, o galerie a lui Dinamo foarte activă, Steaua dezorientată tactic. Dinamo a avut ocazii mai clare. Cu prea mulți oameni care nu merg, nu produc, nu joacă nimic. Pintilii a fost eliminat spre final, după două galbene. Lipsa de tehnică individuală, de viteză contează tot mai mult. Achizițiile Stelei au fost nefericite. Becali a ajuns să acuze singurul jucător valoros pe care-l are. Stanciu a pierdut o minge la 35 de metri. De acolo a apărut golul egalizator. Cică vrea să scape de el. Nea Pușcărie e atins rău. Celulele nervoase nu mai respiră. El e cauza pentru care oamenii nu vin la meci, pentru care nu încurajează fără rețineri echipa. Tot el a afirmat că un egal îi vine bine. A spus-o înaintea jocului. Reghe spune clar că a fost un fault în careu la Chipciu, un offside semnalat greșit…ar fi dus la diferență de scor…Reporterii sunt agresivi cu el, ceea ce nu e normal!  Apoi la Rednic se duc cu întrebări gen ”cei de la Steaua spun…”, o mare măgărie! Astra are prima șansă la titlu.
*Arbitrul Crăciunescu spune clar! A fost 11 metri!  Ce contează când cade cineva? Radu Paraschivescu a văzut și un al doilea 11 metri, la o fază cu Adi Popa.  Numai un redus ca V. Moraru poate interpreta altfel. A fost un offside imaginar care a împiedicat Steaua să înscrie! Socotind simplu, sunt 3 goluri în contul arbitrilor.
* Dani Coman intervine și cere ca Reghe să nu vorbească despre alte echipe, făcând el același lucru. Iar la asta Șumudică e campion…De ce intervine el în emisiune după Steaua-Dinamo, nu pot înțelege! Așa se face presa de scandal.
 
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here