"The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute LIVE” se mută la Sala Polivalentă

0
28

Michael Jackson in Romania„The Ultimate Thriller- The Michael Jackson Tribute LIVE”, primul concert al trupei și echipei tehnice reunite care a făcut istorie alături de Michael Jackson va avea loc joi, 7 iulie a.c., la Sala Polivalentă.
Decizia de ultimă oră a organizatorilor de a muta spectacolul din Piața Constituției este motivată de prognoza meteorologică emisă ce ar putea afecta standardul tehnic al evenimentului concertistic și care reprezintă un risc pe care Music Event România a fost nevoit să-i ia în discuție cu managementul echipei artistice. ”Nu ne punem cu natura și încercăm să evităm pe cât posibil ca aversele anunțate pentru seara zilei de joi să strice calitatea concertului, unul ce se bazează pe multe efecte vizuale. Sala Polivalentă găzduiește lejer circa 7000 de persoane, capacitate care, din păcate pentru organizatori limitează numărul de bilete ce se mai află puse în vânzare. Astfel, la ora actuală, în rețeaua Eventim se află un număr de circa 1500 bilete disponibile”, precizează Florina Constantinescu, event planner Music Event România. ”În plus Sala Polivalentă a fost spațiul unde Jennifer Batten, Sam Sims, Darrell Laurent Smith ori La Velle Smith jr au repetat în ultima săptămână și se declară familiarizați”
Sectoarele pentru care au optat spectatorii se vor regăsi și în incinta Sălii Polivalente, de asemenea, puncte de catering și băuturi.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here