VĂZUTE, CONSEMNATE

0
28

tv-question-markDenunţătorul lui Greblă (eliberat brusc de magistraţi) este luat la anchetă dură de Ursu, Grecu şi alţii care au sarcină precisă. Penibil e omul că s-a dus în faţa plutonului A3! Dacă aşa sunt şi alţi denunţători-turnători, atunci pică toate probele şi din alte dosare. Oare-i cheamă pe toţi, lătrăii lui Felix sau doar pe cei care au împins caprele în viaţa lui Greblă? 5 minute am văzut dar n-am ştiut că se poate aşa ceva în media. Tonul lui Ursu, că despre mecla lui nu e deontologic să vorbesc, este mult mai dur decât al unui procuror comunist. Şi credeţi-mă că ştiu cu cine-l compar! Despre nevroza Danei Grecu nu e nimic de spus.
Banciu citeşte din postările Elenei Udrea. Cea care acuză. Sigur că asta n-o face pe ea nevinovată.  Dar e permanent incomodă pentru Kovesi. Şefa DNA a declarat că nu-i destul să ai la dosar denunţuri. Înseamnă că-n cazul Udrea are mai mult dacă o ţine la pârnaie!
Am văzut un arbitraj infect la Chelsea- PSG. Mai rău ca la noi. Totul pentru gazde. Sau aproape totul. Categoric cu mult prea multe greşeli. Prelungiri. 2-1…Şi egal 2-2!  PSG merge mai departe! Ibrahimovici a fost eliminat din timp…
Subiect la Wowbiz. Divorţul şi partajul dintre Berecleanu şi Zaharescu.
Un deputat UDMR nu poate fi urmărit penal pentru că nu-l lasă. Laszlo Borbely este a doua oară scăpat de colegii iubitori. Asta e schimbarea promisă de cineva pe 16 noiembrie 2014.
Steaua a pierdut ruşinos, cu 2-0 la Astra Giurgiu. E drept, s-a calificat, dar cum arată jocul cu câteva rezerve e o imensă tristeţe. Steaua fără nume şi fără jucători. Ca să nu mai spun nimic despre săracul Gâlcă!
Mircea Lucescu a fost spulberat de Bayern Munchen după acel 0-0 din meciul tur. 6-0 jucând în 10 oameni. Eliminarea abuzivă, dar nu mai contează!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here