VĂZUTE, CONSEMNATE

0
23

tv-question-markDenunţătorul lui Greblă (eliberat brusc de magistraţi) este luat la anchetă dură de Ursu, Grecu şi alţii care au sarcină precisă. Penibil e omul că s-a dus în faţa plutonului A3! Dacă aşa sunt şi alţi denunţători-turnători, atunci pică toate probele şi din alte dosare. Oare-i cheamă pe toţi, lătrăii lui Felix sau doar pe cei care au împins caprele în viaţa lui Greblă? 5 minute am văzut dar n-am ştiut că se poate aşa ceva în media. Tonul lui Ursu, că despre mecla lui nu e deontologic să vorbesc, este mult mai dur decât al unui procuror comunist. Şi credeţi-mă că ştiu cu cine-l compar! Despre nevroza Danei Grecu nu e nimic de spus.
Banciu citeşte din postările Elenei Udrea. Cea care acuză. Sigur că asta n-o face pe ea nevinovată.  Dar e permanent incomodă pentru Kovesi. Şefa DNA a declarat că nu-i destul să ai la dosar denunţuri. Înseamnă că-n cazul Udrea are mai mult dacă o ţine la pârnaie!
Am văzut un arbitraj infect la Chelsea- PSG. Mai rău ca la noi. Totul pentru gazde. Sau aproape totul. Categoric cu mult prea multe greşeli. Prelungiri. 2-1…Şi egal 2-2!  PSG merge mai departe! Ibrahimovici a fost eliminat din timp…
Subiect la Wowbiz. Divorţul şi partajul dintre Berecleanu şi Zaharescu.
Un deputat UDMR nu poate fi urmărit penal pentru că nu-l lasă. Laszlo Borbely este a doua oară scăpat de colegii iubitori. Asta e schimbarea promisă de cineva pe 16 noiembrie 2014.
Steaua a pierdut ruşinos, cu 2-0 la Astra Giurgiu. E drept, s-a calificat, dar cum arată jocul cu câteva rezerve e o imensă tristeţe. Steaua fără nume şi fără jucători. Ca să nu mai spun nimic despre săracul Gâlcă!
Mircea Lucescu a fost spulberat de Bayern Munchen după acel 0-0 din meciul tur. 6-0 jucând în 10 oameni. Eliminarea abuzivă, dar nu mai contează!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here