VUNK prezinta show-ul “Hituri si Mituri” pe 16 decembrie la Hard Rock Cafe

0
17
VUNK 16 decembrie (428 x 600)Vunk prezinta show-ul “Hituri si mituri” pe 16 decembrie la Hard Rock Café, un concert prin care trupa le propune fanilor sai sa exploreze acele piese care au construit, in ultimii ani, universul muzicii lor. Intr-un décor cu totul nou, cu o constructie a scenei care va surprinde publicul si spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Café se va transforma intr-o veritabila sala de concert pentru a gazdui noul show Vunk, “Hituri si Mituri”.
Fanii trupei vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar si cateva piese noi, printre care si single-ul, “Un Nou Univers” – piesa care a sustinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din Romania, concertul Vunk de la inceputul acestei luni.
„Ne intoarcem in Hard Rock Cafe sa aducem un concert care, intr-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. “Hituri & Mituri” este colectia noastra de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 pana acum, nascute din povesti reale si in jurul carora s-au construit si scris alte povesti, cele ale fanilor nostri. Pe 16 decembrie sarbatorim povestea, emotia, prietenia si bucuria noastra si a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezinta un mit, ci realitatea noastra frumoasa, pe care o traim impreuna, cu fiecare vers, cu fiecare cantec, cu fiecare concert”, spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.
Fiecare dintre piesele show-ului “Hituri si Mituri” este legata de o amintire frumoasa, un moment special in istoria Vunk – un turneu, sosirea unui nou membru in trupa, o interactiune deosebita cu publicul la un concert. Insa istoria Vunk nu este completa fara povestile tuturor acelora care au transformat toate cantecele in hituri – fanii Vunk. Astfel, pe 16 decembrie, la Hard Rock Café, prietenii muzicii Vunk, cei a caror poveste personala se intersecteaza cu povestea hiturilor Vunk, cei care sunt legati prin emotii si amintiri de aceasta trupa si se regasesc in fiecare vers vor putea aniversa aceasta prietenie printr-un show special.
În presale, pana pe 15 decembrie, biletele au următoarele preţuri:
– 99de lei, Acces General Presale, cu loc la masă  in zona de fumatori sau nefumatori.
– 55 de lei, fara loc, in fata scenei
Incepand cu 15 decembrie si in ziua concertului biletele vor avea urmatoarele preturi:
110 de lei, Acces General Latebird – cu loc la masă  in zona de fumatori sau nefumatori.
– 60 de lei, Fara loc, in fata scenei
Biletele la concertul Vunk “Hituri si Mituri” de pe 16 decembrie, la Hard Rock Café sunt disponibile pe www.iabilet.rosi in reteaua iabilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,  Magazinele IQBox si Uman, Agentiile Perfect Tour si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara). Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara sau prin OP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here