Weekend fresh in Stagiunea Muzicala Estivala 2021: ALEX & FAT PENGUINS (4.09) și THE MONOJACKS (5.09)

0
77

Weekend fresh in Stagiunea Muzicala Estivala 2021: ALEX & FAT PENGUINS (4.09) și THE MONOJACKS (5.09)Cel de al 7-lea weeke-end al Stagiunii Muzicale Estivale 2021 si primul week-end al toamnei 2021 certifica vorba  din batrani, „Toamna se numara bobocii”.

Pentru ca organizatorii au pregatit publicului abonat la muzica de buna calitate 2 concerte „fresh”, ale unor trupe relativ recent intrate pe piata muzicala romaneasca.

 

Astfel „Noua Casa” oferita de cadrul Foisorului de piatra, aflat la capatului Aleii Principale a Parcului Al.I.Cuza (intersectia strazilor Baba Novac si Campia Libertatii)

Ii va gazdui in seara de sambata pe ALEX & FAT PENGUINS iar duminica pe THE MONOJACKS.

 

„Pinguinii” se hrănesc cu vibe-ul de scenă și căldura transmisă de public (lucru pentru care solistul trupei, de profesie stomatolog, cu cabinet in Nisa, face naveta Franta – Romania).

In lipsa concertelor, ei nu s-au mai topit de la aplauze ci de dor asa ca abia asteapta revederea cu publicul pentru a face atmosferă si cânta împreună „Ursul”, „Just a fool”, „Urlă Pământul”,”Wake up, world!” si alte piese (care atesta implicarea lor in cauze sociale sau ecologiste) intr-o singura voce.

 

Weekend fresh in Stagiunea Muzicala Estivala 2021: ALEX & FAT PENGUINS (4.09) și THE MONOJACKS (5.09)Cat despre artistii carora le va fi cedata scena  duminica, acestia sunt convinsi la randul lor ca fanii abia asteaptau reintalnirea pentru a fredona impreuna piesele de pe cel de al 3-lea album („Gloria”), lansat in concert live la Arenele Romane chiar inainte de a izbucnirea pandemiei (februarie 2020) si promovat ulterior doar in regim online intrucat turneul a fost anulat.Si ce ocazie mai frumoasa decat concertul din cadrul Stagiunii Muzicale Estivale 2021?

Accesul publicului se face incepand cu ora 19.30 si este supus normativelor in vigoare privind evenimentele in starea de alerta care se poate consulta pe si site-ul www.primarie3.ro – rubrica Stiri si evenimente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here