Zayn Malik a părăsit formația One Direction

0
83

British Group One Direction perform in concert in Murrayfield stadium, Edinburgh, on June 3rd , 2014 Band members Niall Horan, Zayn Malik, Liam Payne, Harry Styles, and Louis TomlinsonS-a întâmplat ce era mai rău. Este al 7-lea semn al Apocalipsei. Lumea nu va mai fi la fel. Zayn Malik a părăsit formația One Direction (insert: țipete de disperare, inimi a milioane de adolescente frânte… le auziți, nu?). Acestea sunt doar câteva dintre titlurile din presa britanică și americană.
 
La 5 ani de la înființarea formației, Zayn Malik a ales să iasă din lumina reflectoarelor. Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a trupei:
 
„După 5 ani incredibili, Zayn Malik a decis să părăsească One Direction. Niall, Harry, Liam și Louis vor continua să facă muzică în formula de 4 și abia așteaptă să își revadă fanii la concerte. Cel de-aal 5-lea album One Direction Va apărea spre finalul anului.
Zayn Malik. „Viața mea în One Direction a fost extraordinară, mai mult decât mi-aș fi putut imagina vreodată. Dar după 5 ani, simt că a venit vremea să plec din trupă. Vreau să-mi cer scuze față de fani. Nu vreau să dezamăgesc pe nimeni, dar trebuie să fac așa cum îmi dictează inima. Plec pentru că vreau să fiu un băiat normal de 22 de ani. Vreau să mă pot relaxa și să ies din lumina reflectoarelor. Știu că am 4 prieteni pe viață în Louis, Liam, Harry și Niall. Știu că ei vor continua să facă muzică și vor rămâne cea mai bună trupă din lume”.
 
Vestea a venit după ce Malik s-a retras din turneul trupei din cauza stresului.
 
Fanii au reacționat prompt, iar valul de isterie a cuprins youtube-ul! Sute de videoclipuri în care adolescentele plâng amarnic au fost încarcate ieri. Aveți mai jos un colaj impresionant!
 
https://www.youtube.com/watch?v=YlzPZY-5ad8

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here