Bogdan Naumovici la Psihologul muzical – AUDIO

O ediţie cu mai multe părţi. Ascultaţi şi vă veţi convinge!
Emisiunea a debutat cu un necesar şi firesc „In Memoriam Geo Limbăşanu” realizat telefonic de către Daniela Caraman Fotea, cea care i-a fost colegă şi şefă în anii de activitate în Radioteleviziunea Română, când regretatul Geo era alături de Cornel Chiriac (din vara anului 1967, timp de doi ani în emisiunea Metronom). Dumnezeu să-l odihnească!
A urmat un interviu live telefonic cu interpreta portugheză Dulce Pontes, care revine în România, pentru că iubeşte publicul din ţara noastră. O persoană exuberantă, tonică, a răspuns cu amabilitate întrebărilor sosite de la ascultători.
A debutat în emisiune Bogdan Naumovici, proprietar de agenţie de publicitate (peste 100 de premii de creaţie şi peste 30 de premii de eficienţă, declarat „Cel mai bun Profesionist al Deceniului din Publicitate”) dar şi un mare iubitor de muzică, baterist în Trupa 23 (repertoriu impresionant şi divers de coveruri).Am discutat despre profesia de „copywriter”, despre eficienţa publicităţii, despre rolul muzicii în promovarea unor produse. Am discutat şi despre motociclete, pentru că Bogdan Naumovici (născut 20 aprilie 1968) este un biker pasionat, despre baschet ş.a. Musafirul a fost plăcut surprins de avalanşa de întrebări şi comentarii din partea ascultătorilor noştri foarte tineri. Pe lista sa de preferinţe au figurat piese interpretate de Alexandru Andrieş, Doru Stănculescu, The Beatles, Pink Floyd, Johnny Cash, Mondial, The Doors şi altele.
Top 5 Sentimental i-a aparţinut lui Gary Moore. Au fost votate piese de pe o listă de 35 de propuneri. Primele clasate: 1. Still Got The Blues, 2. Parisienne Walkways, 3. Midnight Blues la egalitate cu Spanish Guitar.
Audio:

 

 

Mai jos aveţi o selecţie a mesajelor( peste 330!) :

 

Dede: Dulce Pontes! Welcome! :)

Ana: What is fado?

Arici Ţepos: Do young people still listen to fado in Portugal?

Emilia Nicolae Foarte plăcută surpriză! și o întrebare – o deranjează să fie fotografiată în timpul concertelor? de la concertul trecut, de la Sala Radio, am rămas cu imaginea bodyguarzilor cu lasere îndreptate spre ochii oamenilor… (sper ca la Sala Palatului să nu fie chiar la fel)

Sara: Happy birthday Maria & Jose! :)

Rodica si Dan din Piatra Neamt: Dulce Pontes, te iubim si te admiram. Ne place lagrima.

Roxana din SV: Buna noapte!Multumesc pt. melodia Malinei Olinescu,sper ca lumea sa nu uite de ea.

Lavinia Ban: Întrebare pentru invitat: s-a implicat în campanii de promovare a unor producţii / filme româneşti (trailer)?

Cristina, metalfan: Dave Mustaine a povestit cum l-a făcut PR-ul lui să-l asculte: “Când eram la început… nu prea ne descurcam… nu aveam bani… dormeam pe la prietenele noastre… aveam o viaţă dezordonată… dar mai aveam şi o “armată” de manageri, PR-i, impresari care trăgeau de noi să compunem… să apărem în emisiuni, să avem concerte… Ca să mă scoată din stările de letargie, PR-ul meu îmi spunea: “Trebuie să faci ceva, mereu trebuie să vii cu ceva nou”, iar eu nu înţelegeam de ce… iar răspunsul dat de PR-ul meu m-a lăsat cu gura căscată: “Dave, trebuie să fii mereu în mişcare… până la urmă niciun câine nu şi-a făcut nevoile pe o maşină aflată în mişcare”. Şi astăzi ţin minte replica aceea şi cred că de asta merg înainte”. :))) Ce părere are invitatul, este o filosofie bună?

Dede: Aţi refuzat vreodată să faceţi reclamă unui produs pentru că nu credeaţi în el?

Ankka Iorgu: Dar vi se pare normal ca motocicliştii să se strecoare printre maşinile oprite la stop? E o atitudine normală?

Viorel Pîrligras Întrebaţi-l pe invitat cum a ajuns să facă intro-ul la episoadele cu Seinfeld de la ProTv.

Marius Bogdan: Buna seara, Mi-am dezactivat facebook-ul de o saptamana. L-m activat acum, special pt a-i adresa o intrebare invitatului… Sunt nascut in ’74…si prin ’85 am vazut un film american, alb negru, in care la un mom dat un individ ce isi prezenta creeatia publicitara pe niste tablice, unor indivizi scortosi, asezati la o masa. De atunci am visat sa fac asta…A venit revolutia, au inceput sa apara agenti de publicitate…si prin ’94, cand eram student, am incercat sa intru in vreo agentie (erau sachi&sachi si inca vreo doua…) N-am fost bagat in seama… Era exact cum e in bransa notarilor, intra doar rude, apropiati… Ma rog, anii au trecut, m-am plafonat. Ma gandesc ca faceam in gand scenarii, cu slogan cu tot inca din 1985…si nu am reusit o secunda sa imi indeplinesc visul. Si daca am avut o calitate- aceea de a face conexiuni si de a le putea expune, cred ca intre timp a disparut… Probabil mai sunt ca mine… Probabil sunt multi care ar fi fost genii in domeniu si carora li s-au trantit usile in nas, in vreme ce altii, extrem de slabi, au lucrat sau lucreaza in bransa asta si fac bani frumosi… Urata treaba. Si demoralizatoare! DE CE E ASA DE GREU SA INTRI IN LUMEA ASTA, A PUBLICITARILOR ????

Oana: Se poate face reclamă exclusiv pe Internet? Sau televiziunea este încă extrem de importantă?

Gabriela: Adică Piersic nu poate să vândă ORICE??

Arici Ţepos: Probabil în acest moment jumătate din Pro TV a picat de pe scaun… Deci… dvs spuneţi că… Loredana nu poate să vândă absolut orice…  Pffffaaaa…. Nu se poate aşa ceva! Loredana e ca… Apa… vitală. :)))

Diana, FC Bon Jovi: Richie Sambora a spus că muzica lui Gary l-a influenţat. Ascultând piesa Story Of The Blues îmi dau seama cât de mult l-a influenţat pe Richie… cred că şi din punct de vedere vocal l-a influenţat… Mulţumesc!

Ana: Eu vreau să nu se mai ia lumea de Justin Bieber! El e un om deosebit! Dar e hărţuit de toată lumea! Justin e foarte talentat! El întruchipează toată fiinţa noastră, a generaţiei noastre! Ce aveţi cu el??E unul dintre cei mai mari artişti ai momentului! Cei care îl critică sunt invidioşi!!

Adelina,Lugoj: Mereu mi-a placut Gary Moore… Topul sentimental-prilej placut de a-mi umple sufletul cu frumos,prilej pentru care va multumesc.

Adrian D Mitesc Multumesc pt noaptea frumoasa ce am avut- o alaturi de voi .Eu am ajuns la Pitesti de la Simeria ascultandu-va si credeti-ma nici nu stiu cand au trecut 4 ore.

 

sursa: Radio România Actualităţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + five =

     

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>