CRISTI GRAM A PĂRĂSIT PASĂREA ROCK

0
249

cristi gram (600 x 400)
Cristi Gram și-a anunțat plecarea din grupul Pasărea Rock într-o postare pe pagina oficială de Facebook. Puteți citi mai jos mesajul chitaristului.
Salutare prieteni reali si virtuali!
Pe data de 29 iulie 2015, am decis sa parasesc trupa Pasarea Rock.
Sunt foarte multe motive care au dus la aceasta decizie, decizie pe care am amanat-o din aprilie 2014, crezând in „injectiile cu adrenalina” administrate de Josef Kappl, caruia i-am spus de la inceput ca nu ma intereseaza sa colaborez sub titulatura Baniciu Kappl Lipan. Mi-a promis ca acest lucru se va schimba.

Nu a fost asa!
Mai rau, inainte de concertul nostru de la festivalul Folk You de pe data de 1 august, managerul formatiei a facut afirmatia ca peste doi ani, componenta trupei poate sa fie cu totul alta, singura certitudine fiind cei trei membrii fondatori, ei fiind singurii membrii permanenti. Deci fara sperante de viitor pentru mine ca si artist in acest grup…

Aici e link-ul:
http://www.mariustuca.ro/muzica/pasarea-rock-si-atat-primul-concert-sambata-1-august-la-folk-you-video-12929.html
Cum am mai spus si in alta postare pe FB, nu sunt artist de acompaniament!
Dupa aceasta declaratie a managerului, am realizat ca trebuie sa FUG din acest proiect!
Nu i-am anuntat in legatura cu decizia mea decat pe data de 2 august, pentru a nu pune in pericol buna desfasurare a concertului PR de la festival. Despre acest concert nu pot sa spun decat ca a fost de departe cel mai prost concert la care am participat vreodata, fapt care a intarit hotararea mea.
In speranta ca vor trata publicul cu mai mult respect prin repetitii inainte de concert, ca isi vor face o pagina de artist care sa se numeasca Pasarea Rock, ca isi vor schimba managementul cu unul profesionist, le urez succes in continuare!
Sa auzim numai de bine!
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here