Paul Stanley aduce un tribut muzicii soul printr-un nou proiect muzical, Soul Station

0
26

Paul Stanley (600 x 400)Paul Stanley, unul dintre fondatorii grupului Kiss, are un nou proiect muzical. Soul Station, o formație din care fac parte 10 muzicieni, va avea primul concert pe 11 septembrie la Roxy Theatre din Los Angeles. „Am lângă mine mulți muzicieni deosebiți alături de care voi aduce un tribut muzicii soul”, a declarat Paul Stanley.
Astfel, Paul Stanley va urca pe scenă alături de Eric Singer (baterist Kiss), Rafael “Hoffa” Moreira (chitarist), Sean Hurley (basist), Alex Alessandroni și Ely Rise (keyboards), Ramon Yslas (percuție) și Nelson Beato, Crystal Starr și Ayana Layli (backing vocals).
Stanley are și un mesaj pentru fanii trupei Kiss care vor dori să vină la concert: „De data aceasta nu voi cânta la chitara iar repertoriul nostru nu include nicio piesă Kiss. Nu despre asta este vorba. Simt nevoia să mă întorc la „rădăcini”. Trăim într-o vreme în care playback-ul a luat locul pasiunii în muzică. Când eram puști, înainte de a-i vedea în concert pe The Who sau Led Zeppelin, i-am văzut pe Solomon Burke, The Temptations și Otis Redding. Toată această muzică stă la baza pieselor pe care le-am compus. Proiectul Soul Station este șansa mea de a mă întoarce în timp pentru o noapte și de a recrea sound-ul care m-a făcut să devin muzicianul de astăzi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here