Program si reguli de acces la concertul Dream Theater

0
9

Au mai ramas doar cateva zile pana la unul dintre cele mai așteptate concerte ale verii: Dream Theater Along for the Ride Tour 2014, care va avea loc pe 28 iulie, ora 20:00  la Romexpo.
 
Accesulpublicului se va face doar din Bulevardul Expozitiei, pe la poarta de intrare B, incepand cu ora 18:30, publicul fiind rugat să respecte cu strictețe regulile de acces, pentru o buna desfasurare a evenimentului.
 
Dupăce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet. Este strict interzis accesul cu: brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante),casti de motociclist,  bidoane de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale. Pretul unui jeton este de 6 lei ,berea si sucul avand valoarea de 1 jeton iar apa jumatate de jeton.
 
Biletele se gasesc in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas și Cărturești și online pe eventim.ro. In functie de categorie, pretul unui bilet este de: 460 lei – categoria VIP, 220 de lei – categoria Golden Circle, 140 de lei categoria Normal Circle.
 
Cum potiajunge la concertul Dream Theater de la Romexpo:
– tramvai: 41 si 42;
– linii RATB: 105, 131, 331, 330, 335 – pana la ora 23.00, iar dupa ora 23.00, linia N113;
– metrou:  Statia Aviatorilor;
 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here