Cătălina Beţa, Ioan Gyuri Pascu, Paul Mustaţă şi Zoltan Butuc la Psihologul muzical (ediţia 616 – 19.07.2014) – AUDIO

0
402

Cătălina, Gyuri, Paul şi Zoltan la RRA

*Emisiunea a început sub emoţia intensă produsă de dispariţia celor 298 de nevinovaţi, doborâţi în Ucraina. A mai fost şi plecarea definitivă a unui mare chitarist de blues, Johnny Winter.
*Iniţiativa unei întâlniri inedite îi aparţine lui Paul Mustaţă, cel care se ocupă de Asociaţia Şcoala de vară de la Cumpătu (Sinaia). Ne-a furnizat amănunte despre sesiunea de toamnă, despre marele George Enescu, despre intenţiile Asociaţiei. În calitate de impresar se ocupă de Cătălina Oana Beţa (născută pe 7 ianuarie 1982) o tânără extrem de talentată, absolventă de psihologie a Universităţii de la Iaşi. Cei doi s-au împrietenit cu Ioan Gyuri Pascu (o prezenţă mereu tonică în orice emisiune) şi cu actorul Zoltan Octavian Butuc (născut la Braşov pe 2 iulie 1969), cel care asigură vocea semnalelor (voice over) de la Radio România Actualităţi. De data asta Zoltan a venit în calitate de iubitor de muzică şi a cântat cu Gyuri Pascu. Tot Gyuri a cântat şi cu Cătălina. Au fost mai multe premiere absolute, inclusiv o piesă înregistrată de I.G.Pascu în urmă cu câteva zile, „So Far, So Good”.
 
Din listele de preferinţe ale invitaţilor se pot asculta piese cu Caetano Veloso, Dona Dumitru Siminică alături de Fărâmiţă Lambru, John Spillane, Dr. John, Adrian Naidin ş.a.m.d. La insistenţele publicului, Gyuri ne-a cântat hit-ul estival „Mi-am luat colac”, completând atmosfera de vacanţă din studio. Mai mulţi ascultători ne-au informat că ne urmăresc stând la un foc de tabără, sau la Vama Veche, lângă mare.
Agenda pop-rock include piese cu Brian May, Roy Orbison, Silver Pozzoli ş.a.
Top 10 Sentimental a apariţinut pieselor româneşti dedicate verii, vacanţelor. Primele clasate în urma unui sondaj cu participare extrem de numeroasă, au fost 1. „Aruncarea în valuri” –  Vasile Şeicaru, 2. „Vara la ţară” – Mircea Baniciu, 3. „Vara amintirilor” – Semnal M.
 
Audio:

Mai jos aveţi o selecţie a mesajelor:
 
Isis Veritas Va urmaresc , cu placere! O noapte senina si cu muzica buna!
Valeriu Goiciu O seara linistita… Intre 2 alarme, sunt cu voi, de aici, din Tel Aviv…
Robby, Reşiţa Mulţumesc pentru Sabbath! Un gând pios pentru cei care şi-au pierdut viaţa în atentatul terorist! Multă sănătate colegei dvs Diana! Sunt cu voi până dimineaţă!
Mariena, Madrid Sunteţi ascultaţi şi în Spania! Excelentă alegerea cu Black Sabbath! S-a potrivit perfect! Salut invitaţii! Gyuri, te iubesc!
Camelia Popazu R.I.P. Johnny Winter!
Gabriela Morar-Kiss Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Francisc Solomon!
Stela Banica Dumnezeu sa-l aiba n paza  pe Francisc Solomon!
Lucian Handra Salutari din Cluj, RR Actualitati se aude bine, e o placere sa mergi cu masina prin oras.
Mihaela Andreev Buna noapte! Cântările live si dialogurile cu oameni care au ceva de spus – o bucurie! Multumiri!
Teodora Cătălina, ce părere ai despre Al Jarreau? Îţi place?
Boogie Emisiunea se aude perfect pe plaja din Vama Veche! Sunteţi foarte tari!
Adrian Berbece  Sunt pe drumurile patriei, desi sunt directorul unui spital judetean. Cred in psihologia muzicii ca ajutor in tratamentul pacientilor. Emisiune excelenta, calitate deosebita. Salutari invitatilor din Slobozia.
Ana Ce voce frumoasă!! Felicitări Cătălinei!
Diana Borotea Minunata alaturare de voci. Cantecul Angel cantat cu atata sensibilitate de Gyuri Pascu si Catalina Beta te misca pana la lacrimi. The world speaks in colours, the soul answers in music! Felicitari realizatorilor emisiunii!
Gabriel Hamburger DECI domnule Andrei Partos este prima data cand cu ADEVARAT ascult cu mare bucurie emisiunea cu lacomie… v-am pus pe un amplificator de putere mare stau langa padure, DECI va simt ca aveti toti o stare de bine, si inca ceva… am crescut in Romania cu fazele de comedie de la tv in care dansul a crescut, SA FIE in memoria tatalui meu Ioan Hamburger care a fost mare fan Ioan Gyuri Pascu!!!VA MULTUMESC DOMNULE ANDREI ca l-ati adus in noaptea asta !! Gabriel, Orasul Hassleholm, Suedia
Lavinia Ban Ce înseamnă teatrul radiofonic pentru Zoltan?
Florenta Filip Excelenta emisiunea…va ascult in fiecare sambata din Australia:) Toate bune si sanatate tuturor:)
Nelutu14 – Sibiu Cu emisiunea asta m-ati ajutat sa nu adorm ìn post ! Multumesc tuturor !
Gigi Nicolae America pe receptie,bun seara la toata lumea
Farmacia Muzicala d-le Partos, pe mine ma cheama Vlad, sunt cantaret stradal si …performez in zona unei Farmacii cunoscute, care e si loc de intalnire pentru oamenii care ies la plimbare prin centrul Sibiului. Va ascult emisiunile de fiecare data. Noaptea asta am cam adormit cu radioul deschis, auzeam din timp in timp franturi. Dar a fost o mare bucurie sa descopar invitatii, desi cu intarziere. A fost o editie deosebita, va multumesc din suflet! Deindata ce va fi postata pe net o voi descarca sa o ascult cum se cuvine, pe indelete. Buna dimineata!
 
sursa: Radio România Actualităţi

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

  1. Slava Domnului ca exista net !
    De-abia azi am reusit sa ascult toata emisiunea din 19 iulie a.c.
    Minunata ! Minunata cu cei patru invitati de exceptie: culti, talentati, modesti, amuzanti, echilibrati, sinceri, cu voci mangaietoare, aducatori de informatii noi si interesante.
    4 + 1 + cei din studio = echipa, ECHIPA FORMIDABILA !!!
    Pe cand o revenire in aceeasi formula ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here