SEPULTURA aniverseaza 30 de ani la Bucuresti pe 24 noiembrie

0
33

Sepultura 24 noiembrie (421 x 600)Unul dintre cele mai mari nume ale scenei metal internationale, brazilienii de la SEPULTURA, revin in Romania pe 24 noiembrie pentru a aniversa 30 de ani in cadrul unui concert la Arenele Romane (cort incalzit) din Bucuresti !
Primele 100 de bilete au pret special. De asemenea, zona WAR TERRITORY din fata scenei este limitata la 200 de persoane. Acestea pot fi gasite pe iabilet.ro si in reteua iaBilet
Dupa showul incendiar de la Metalhead Meeting 2014, Sepultura au ales Bucurestiul drept una din destinatiile turneului mondial “Sepultura – 30 years” datorita fanilor dedicati pe care ii au in Romania! Sepultura a fost infiintata in 1984, in perioada de glorie a metalului, in Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forta majora a thrash metalului, cu influente de hardcore punk si industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vandut milioane de albume in cei 30 de ani de cariera. Albume de succes precum „Arise” (1991), „Chaos A.D.” (1993) si „Roots” (1996) au intrat in cultura muzicala a oricarui iubitor al genului, iar piese precum „Roots, Bloody Roots”, „Arise”,”Refuse Resist”,”Ratamahatta”,”Territory” si „Attitude” se regasesc in playlistul oricarui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.
Pentru 24 noiembrie SEPULTURA pregatesc un setlist special care va conduce fanii prin toate albumele incepand din 1991 pana in prezent.
Vom reveni cu mai multe detalii in curand.
Biletele pentru showul SEPULTURA pot fi gasite exclusiv pe iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet (iabilet.ro/retea) la urmatoarele preturi:
–          WAR TERRITORY –     in fata scenei (doar 250 de bilete) la pretul de 120 de lei
–          Earlybird (doar 100 de bucati) – Acces General – 75 de lei
–          Dupa epuizarea ofertei earlybird, urmatoarele 200 de bilete Acces General vor costa 85 de lei si dupa epuizarea acestora 95 de lei
–          In ziua concertului biletele vor costa 100 de lei in limita spatiului disponibil
Reteaua de puncte fizice iabilet: Magaznul Muzica, Reteaua Say Shops – partener Orange, Magazinul V Generation de pe calea Mosilor si din Sun Plaza, Magazinele IQBox, Uman si Agentiile Perfect Tour din toata tara dar si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara.
Online pe iabilet.ro, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara dar si prin ordin de plata.
Se anunta un show cu casa inchisa asa ca luati-va bilete din timp.
Facebook event: www.fb.com/events/1632274453726470/
Un eveniment marca METALHEAD warmup party pentru Metalhead Meeting 2016 !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here