12 SUPERSTARURI PE NOUL ALBUM „WE LOVE DISNEY”

0
32
WE LOVE DISNEY album (600 x 337)Verve Records și Walt Disney Records au anunțat cei 12 artiști ale căror piese vor fi incluse pe următorul album WE LOVE DISNEY, ce va fi lansat pe 30 octombrie. Albumul include piese clasice Disney in interpretarea celor mai in vogă  artiști pop, rock, R&B, country. WE LOVE DISNEY este produs de David Foster, câștigător a 16 premii Grammy.
 
Albumul îi are în componență pe cântărețul și compozitorul NE-YO, ce interpretează piesa câștigătoare a unui Oscar și a unui Golden Globe Award, “Friend Like Me” din filmulAladdin; cântăreața pop britanică și compozitoarea JESSIE J în “Part of Your World” din The Little Mermaid; cântărețul și compozitorul JASON DERULO, câștigător al numeroase discuri de platina, în piesa laureată a premiului Oscar și a unui Golden Globe “Can You Feel the Love Tonight,” din The Lion King; artista solo și solista trupei No Doubt,Gwen Stefani, în piesa nominalizată la Oscar “The Rainbow Connection”, din The Muppet Movie; Ariana Grande în “Zero To Hero” dinHercules; Jhené Aiko cu piesa “In a World of My Own/Very Good Advice” din Alice in Wonderland; trupa rockFall Out Boy în “I Wan’na Be Like You (The Monkey Song)” din The Jungle Book; artista Tori Kelly în “Colors of the Wind”, tema premiată cu Oscar, Golden Globe și Grammy din Pocahontas; Kacey Musgravesîn “A Spoonful of Sugar” din Mary Poppins; artistul Charles Perry în “Ev’rybody Wants To Be a Cat”, dinThe Aristocats; Jessie Ware în “A Dream Is a Wish Your Heart Makes” din  Cinderella; trupa Rascal Flatts, în duet cu Lucy Hale în “Let It Go”, piesa premiată cu un Oscar si un Grammy, din Frozen, a cărui coloană sonoră este cel mai vandut album al anului 2014 la nivel mondial.  Albumul conține și piesa “It’s a Small World” interpretată de toți artiștii.
 
În alegerea artiştilor pentru We Love Disney, am încercat să satisfacem toate gusturile” declară David Foster. „Am vrut cântăreți celebri. Acesta a fost scopul meu. Am fixat așteptări mari, iar toți cei care au contribuit la realizarea proiectului s-au ridicat la nivelul lor. Vocile de pe acest album sunt spectaculoase.”
 
We Love Disney va fi lansat în mai multe formate: digital, CD standard si Deluxe, Vinil Deluxe si Picture Disc. Versiunile Deluxe includ două piese bonus de la artiștii Verve Records Brenna Whitaker (“It’s Not Easy Being Green” din The Muppet Show) și Yuna (“A Whole New World” din Aladdin).
 
We Love Disney va fi disponibil și in versiunea Collector’s Edition Box ce include albumul în variantă Deluxe, dublu vinil in ediție limitată, ediția standard si ediția limitată a CD-ului, ediție limitată picture disc, un DVD “The Magic Behind We Love Disney”, un tricou în ediție limitată, un tote bag, precum și un certificat de autenticitate.
 
 
Albumul poate fi pre-comandat peiTunes:
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here