2014-CIUDĂŢENIILE SE MENŢIN!

0
25

Promenada Mall București

*E duminică, e vreme agreabilă afară, dar în parc n-am văzut mai mult de 3-4 părinţi cu copii! La zona cu aparate de gimnastică (destul de dificile) era o doamnă de vreo 70-75 de ani şi „lucra intens”!
*Se tot plâng oamenii de cerşetori, de agresiuni stradale, de pericolul reprezentat de aceşti homeleşi pentru igiena străzii, pentru copii. Când chemi poliţia, ţi se spune că n-au unde să-i ducă. La noi e unul la intrarea în bloc, implicit la intrarea la CEC Banc… Nimeni nu face nimic pentru a nu-l vedea acolo! Din contră, samariteni falşi de la alte blocuri, îi dau mâncare, bani ( pe care-i bea urgent, sau îi dă pe droguri) în loc să-l ia acasă la ei… pentru o baie fierbinte, o îngrijire reală!
* Ieri am aşteptat preotul cartierului, care şi-a anunţat vizita civilizat în bloc (a scris şi intervalul orar). După ce a bătut la uşa apartamentului nu l-am mai prins. Adică n-a mai avut răbdare să i se deschidă, s-a dus în altă parte şi n-a mai apărut. Am ieşit pe hol după el, s-a evaporat. Asta da viteză creştină! Altfel un preot simpatic, modern…
Meteorologii s-au pus pe anticipări serioase. După ce ne-au ameninţat cu friguri năprasnice în noiembrie, decembrie, acum ne informează ferm că ianuarie va fi, este cel mai friguros din istorie. Oare când vor nimeri, vor cere un premiu ,sau o ţinem aşa, până spune RADET-ul STOP JOC?
* Aseară, sau mai curând după 18,00 , cred că jumătate din populaţia Capitalei bântuia prin mall-uri. Nu cumpărau nici 30% dintre oameni ceva… Pur şi simplu se vânturau pe acolo…În magazine, deşi erau reduceri de 40-50%, era pustiu! Paradoxuri sociale!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here