30 DECEMBRIE

0
32

Michael Bolton
Michael Bolton

*Era o vreme când 30 Decembrie se considera sărbătoare. Ceva, cu Ziua Republicii, spre enervarea firească a monarhiştilor. S-a eliminat această sărbătoare şi ne-am ales cu 30 Noiembrie, de Sf. Andrei, care pică mult mai bine, mai plăcut! Istoricii încă ne sunt datori cu explicaţii coerente!
*Toată lumea pare prinsă de valul de pregătiri, de cumpărături disperate. Cum la noi în casă e linişte şi normalitate, pot privi cu detaşare şi îngrijorare această fierbere, preocupare pentru mâncare, băutură… Şi ofertele de spectacole s-au înmulţit. Michael Bolton şi Smokie cântă la Galaţi de Revelion, în timp ce Paul Anka (pronunţat cum se scrie, adică româneşte de o pupăză de la B1) cântă la Romexpo. Vanghelionul are între 6000 şi 7500 de bilete vândute, după canalul care dă ştirea. Evident, cifra mare e de la Ghiţă TV. Vedetele internaţionale low-cost revin cu plăcere la orice strigare argumentată financiar: Anny Schilder şi Jan Keizer vor fi din nou în România, de astă dată la Focşani (tot la Revelion).
* Văd zeci de clasamente de final de an. CEL MAI….este la putere acum. Printre decepţiile anului se află la loc de cinste şi necalificarea naţionalei de fotbal la C.M. (2-4 în dubla cu Grecia), precum şi prestaţia jalnică a naţionalei de handbal fete în faza optimilor de finală a C.M. Poate facem şi noi o listă cu decepţiile, aşa că vă rog să ne ajutaţi cu sugestii!
* O ştire extraordinară, afirmă o burtieră la Ghiţă TV! E vorba despre faptul că preşedintele TB va adresa câteva vorbe cetăţenilor din Piaţa Sfatului din Braşov. Reportera spune că va fi întâmpinat de membrii marcanţi ai PDL, fapt total aiurea odată ce se ştie ce relaţii are preşedintele cu fostul său partid. Se solicită păreri de la Bogdan Chireac, lepra gelatinoasă de serviciu la orice oră, precum şi de la distinsa doamnă Birchall (PSD) care a aberat cu graţie despre realizările excepţionalei ale guvernării USL. Revin şi ştirea ca atare: ce e atât de ieşit din comun că un preşedinte ales, aflat la final de mandat, vrea să spună câteva vorbe într-un spaţiu public (nici măcar nu e la TVR, cum se obişnuia cândva)? Buni creştini cei de la Ghiţă TV!
* Vă informez că, spre mirarea mea, bradul e încă-n picioare şi n-a pierdut multe globuri. Semn că Andrei-Ştefan se maturizează încet, dar sigur. Dacă prindem şi Anul Nou cu el (bradul) pe verticală, atunci ne putem declara mulţumiţi! Azi i-am oferit (noi, părinţii lui) încă un set de litere celui mic şi este în al nouălea cer. Sunt dintre acelea care au magnet, aşa că frigiderul are paznic!
* Diseară la Sala Radio e Concert Extraordinar de Anul Nou cu Orchestra Simfonică Bucureşti!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here