69 DE ANI? NU-I GROAZNIC!

4
63

felicitare andrei jr 1In familia mea au fost și longevivi, dar nu mulți. Eu n-am avut niciun bunic.Unii n-au apucat vârste înaintate pentru că n-au fost lăsați, alții n-au vrut. Număr de zodie, de Kama-Sutra, de mașină, dar mai ales ultima stație până devii Senior. Așa mi-a zis un bun prieten care a trecut de 70 și se simte respectat. Am decis să petrec cu o parte din lumea virtuală, adică pe vlog. A fost o senzație inedită. Am avut sentimentul de casă plină (dacă ar putea intre aproape 3000 de oameni, ce bine ar fi) Ăștia născuți vara n-am prea avut parte de petreceri. Eu sigur nu. De la 6 ani am fost în tabere, cantonamente, muncă la mare până în 2002. Apoi am prins foarte rar condiții de mini-petreceri. Paradoxal, cei mai apropiați, mai consecvenți, privind ziua mea, au devenit tocmai cei din lumea virtuală, transformați în realități umane: Iulia Radu, Emilia Nicolae, Lavinia-Mihaela Ban, Adrian Guțu, Adelina Stancu, Anda Escu alături de mai vechi prieteni ca Nicușor Năstase, Mădălina GâlcăAnca Pascale (un mulțumesc special) ,Crina Ionescu, Gabriela Bertini , Dana Cristescu (anul acesta o vizită surpriză și cadouri neașteptate) sau Carmen Victoria Bârloiu (sărbătorită și ea) au fost mereu pe fază.
felicitare andrei jr 2M-am străduit să le răspund tuturor, cu like-uri sau vorbe și recunosc că nu-i ușor, dar e plăcut. FaceBook generează cifre impresionante, dar nu asta contează. E ușor să deosebește urările formale de cele de suflet. Am prieteni pe toate continentele, care simt că e mai frumos și mai eficient să spui  acum La mulți ani! decât mai încolo un R.I.P. din suflet. Cei care au vrut să sublinieze apropiere, au sunat și bine au făcut. Surpriza serii a venit de la fiul meu cel mic (cel mare și nepotul meu mi-au urat pe whatsapp din Spania, unde erau în vacanță). Andrei-Ștefan a venit cu mama lui și mi-a adus un cadou creat de el la grădiniță. Valorează mai mult decât orice dar primit de oriunde, oricând. Un ultim MULȚUMESC pentru că mi-ați asigurat energia necesară pentru încă un an activ, sper în slujba BINELUI, ADEVĂRULUI ȘI AL MUZICII!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

4 COMENTARII

  1. Bună ziua. Sper că aţi intrat şi în posesia cadoului meu(trimis prin e-mail) pe care vi l-am oferit din suflet. Vă urez multă sănătate, şi azi, şi mâine să rămâneţi la fel de tânăr.Vârsta „e doar un număr”, importanţa ei se oglindeşte în experienţa acumulată de-a lungul anilor.

  2. Un călduros (că tot e vară) „La mulţi ani!” îţi transmit şi eu, Andrei, şi, deşi nu ne mai întâlnim pe facebook, am rămas un fidel cititor al acestui blog şi un un ascultător aproape fidel emisiunii de vineri noaptea. Mulţi ani muzicali şi plini de prieteni şi de acum înainte!

  3. Te iubim, Andrei, si iti multumim pentru toate momentele in care TU ai transformat viata noastra in sarbatoare. Urarea de „La multi ani” e prea saraca pentru a exprima toate emotiile si dorintele. Sa stam impreuna si sa crestem prietenia, povestile, starea de bine! The winner takes it all.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here