7 MAI – ZIUA AMINTIRILOR!

0
628

7 MAI - ZIUA AMINTIRILOR!Încerc să exprim prin muzică gândurile mele amestecate, legate de această zi! Sper să fiu bine înţeles! Un gând special pentru ECHIPA DIN 1986!

Între timp a apărut posibilitatea alcătuirii unui playlist, în care domină hiturile anului 1986, dar sunt și altele, cu trimitere la ideea de aminitiri. Din păcate Clubul Steaua, instituția care-l patronează, nu onorează cu nimic fotbalul.

Managamentul dezastruos a dus la posibilitatea preluării de către G. Becali, apoi la procesele intentate de C.S.A. Steaua, la aberațiile juridice, de glorificarea unui personaj toxic ca Talpan, la distrugerea unității suporterilor, la diluarea succesului din 1986. Va exista un stadion nou, care nu are de ce să fie patronat de un minister. E sinistru să citesc că unul ca Talpan decide cine poate juca acolo.

Este făcut din banii noștri, este construit pentru a fi utilizat inteligent, pentru a se recupera investițiile. Ministerul Apărării ar trebui să se ocupe strict de problemele de apărare a țării. Sportul trebuie lăsat să se dezvolte cu susținere instituțiilor de specialitate.Private sau publice. O echipă care a câștigat Liga Campionilor în 1986 joacă în a patra Ligă din România.

Asta a creat Ministerul și Talpan. Pentru mine și alții, Steaua înseamnă echipa care face performanță, chiar dacă nu am nici cea mai măruntă simpatie pentru patron. Fără el echipa nu mai exista deloc! Respect pentru jucătorii și antrenorii de atunci. Stadionul ar trebui să se numească Emerich Jenei!

 

Playlist:

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here