FiRMA lansează un nou album: ”Descântece – Vol. II” (19 mai)

0
76

FiRMA 19 maiVineri 19 mai, FiRMA revine pe scena clubului Control pentru a lansa un nou album ”Descântece. Vol II”.
Concertul va dezvălui în premieră, ”live & electric”, píesele care vin sa închidă seria descântecelor într-o notă pozitivă, păstrându-și amprenta pantentată cu succes pe scena rock-ului alternativ românesc în anii 2000, prin acordurile originale & solo-urile de chitară inconfundabile, lirica subtilă și nu în ultimul rând de povestea vizuală marca FiRMA.
Open doors: 21.00h
Bilete la concert: 25 lei, disponibile în avans în Control ( la bar), sau online pe https://eventbook.ro/music/bilete-firma-lansare-album-descantece-vol-ii-control-club
 
Cu fiecare dintre cele trei albume, FiRMA a propus o perspectivă nouă, demonstrând că nu au de gând să se cramponeze de anumiți parametrii stilistici. Ca urmare, nici a doua parte a dublului álbum”Descântece” nu se putea dezice de acest concept.
”Descântece – Vol. II” vine cu povești care vor însuma expesivitatea din cei aproape 17 ani de existență, dar care vor surpinde negreșit.
”Tot Ce Va Fi” este single-ul și clipul care anunță seria descântecelor albe, fără să destăinuie ce va urma și fară să traseze direcția noului album, din punct de vedere al sound-ului.
Înaintea concertului de pe 19 mai din Club Control, FiRMA n-a dezvăluit nici măcar numele pieselor noi interpretate în premieră în seara lansării, lasând o undă de mister să planeze peste noul material.
Fiind una dintre primele şi cele mai importante trupe de alternative din România, FiRMA a reintrat imediat în circuitul festivalurilor autohtone cu tradiție și a marilor manifesfări culturale precum Festivalului International de Film Transilvania (Cluj, 2015), ”Chants, sons sur la scene” (București, 2015), G-Old Day (Satu-Mare, 2015), PADINA FEST (M-ții Bucegi, 2015), Copacul cu Cărți (București, 2015), FOCUS Festival (Sibiu, 2015), Bucharest Christmas Market (București, 2015), Shine Festival ( Arenele Romane, 2016),  Electric Castle 2016 ( Cluj – Castelul Banffy), We are Rocking the City (Cluj, 2016) și au fost invitați să concerteze în deschiderea trupei britanice MUSE la Rock the City (București, 2016) , dar și la Londra, în cadrul fEast 2016 – Romanian Music Festival.

După lansarea noului album, trupa va anunța și planurile verii lui 2017.
FiRMA îmbină genuri muzicale precum rock, pop, synth, blues & funk și îi reunește pe scenă membrii de bază ai trupei, Rocca (voce/ chitară) și Erhan (bas), cu Adrian Coman (chitară) din 2014 și „Bărbuță” C-tin Bărbășelu ( percuție).
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here