84 de artiști alături de maestrul Tudor Gheorghe pe scena Salii Palatului (21 si 22 decembrie 2017)

0
83

1 Tudor Gheorghe 22 decembriePe data de 21 si 22 decembrie 2017, 84 de artisti vor fi pe scena Salii Palatului, alaturi de maestrul Tudor Gheorghe, uniti sub bagheta magica a  dirijorului si orchestratorului Marius Hristescu, care ne vor incanta cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice, ce vor incheia ciclul “ANOTIMPURILE POEZIEI ROMÂNEȘTI”.
Iarna Simfonic vorbește despre adâncimea seninătății; marea poezie, îmbinată cu lirica populară din colind. Lucrarea constituie o suită simfonică în cinci părți, în care au fost integrate organic, pe lângă poemele de iarnă, motive melodice din sfera colindelor tradiționale.
Iarna. Simfonic este un album al interpretului român Tudor Gheorghe si este  acompaniat de Orchestra si Corul National Radio.
Tudor Gheorghe va sustine un concert de colinde intitulat , “ IARNA SIMFONIC ANIVERSAR “ in datele de 21 si 22 decembrie, la Sala Palatului , orele 19: 00. Cel mai impatimit interpret al baladelor si poeziilor romanesti, maestrul Tudor Gheorghe va incanta publicul spectator cu o serie de poeme de iarna si colinde simfonice.
 
Si nu uitati va rugam, ca site-urile  autorizate sa vanda bilete pentru „Iarna simfonic aniversar” – 21 si 22 dec. 2017, la Sala Palatului sunt :

  1. www.tudor-gheorghe.ro ( site-ul oficial de bilete al maestrului )
  2.  www.blt.ro
  3. www.salapalatului.ro si casa de bilete a Salii Palatului

REGULI DE ACCES !!!


  • DUPĂ ORA 19:10 NU SE MAI PERMITE ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL,
    · DUPĂ ÎNCEPEREA SPECTACOLULUI LOCURILE ÎȘI PIERD VALABILITATEA,
    · VĂ RUGĂM SĂ LUAȚI ÎN CONSIDERARE TRAFICUL RUTIER AGLOMERAT ȘI LOCURILE REDUSE DE PARCARE,
    · ACCESUL COPIILOR SUB 7 ANI NU ESTE PERMIS. COPIII PESTE 7 ANI PLĂTESC BILET ÎNTREG.

VĂ MULȚUMIM PENTRU ÎNȚELEGERE!!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here